Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan szerezhetnek barátokat?

Fanni818 kérdése:

Hogyan szerezhetnek barátokat?

Figyelt kérdés
17eves szegedi lány vagyok. Nem vagyok az a bulizós fajta sőt az iskolában is inkább vissza húzódó csendes típus vagyok. Viszont alig vannak barátaim nagyon szeretném hogy legyenek főleg fiúk de lány sem ártana. Iskolában és így nagyobb létszámú közöségekben ez számomra lehetetlen csak privátban tudok ismerkedni és nem nagyon megy a kezdeményezés sem

2023. dec. 12. 00:40
 1/6 anonim válasza:
Próbálj meg keresni olyat aki hozzád hasonló és próbálj meg vele beszélgetni abból lehet barátság
2023. dec. 12. 00:51
 2/6 anonim válasza:
Nyomi fiúkkal baratkozz
2023. dec. 12. 07:10
 3/6 anonim válasza:
Barátkozz neten. Nekem is így sikerült. Az privát, csak ketten vagytok (nem is érdemes több embert belevonni, azzal csak a baj van). Én is így csináltam, suliban nem voltak barátaim, de neten nagyon kedves embereket ismertem meg, sok jó programot csináltunk suli után és a szünetekben.
2023. dec. 12. 10:02
 4/6 anonim válasza:
Loloznod kéne vagy metinezni. Ha átléped a 20-az szintet, akkor már jönni fognak rád mint a legyek.
2023. dec. 13. 06:09
 5/6 anonim válasza:
Streamelj twiccsen tedd ki mindenedet es jonnek a baratok a donétekkel egyutt
2023. dec. 13. 07:47
 6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, világ életemben interneten mertem ismerkedni inkább. Jó az egyetemen azért más lett kicsit a helyzet, ott szerencsére sikerült élőben is, de a legtöbb lányra ott is előtte írtam rá és amikor kezdődött az egyetem már beszéltünk írásban és így könnyebb volt. Nagyon sok internetes barátom volt, nyilván az évek alatt lemorzsolódtak, viszont a legjobb barátom szintén az interneten ismertem meg már 6 éve. Sajnos nagyin messze lakunk egymástól, így egyszer tudtunk eddig találkozni személyesen, de napi szinten tartjuk a kapcsolatot, beszélünk stb stb. Ha neked inkább olyan kapcsolatokra lenne szükséged akikkel azért tudsz találkozni is, akkor keress ott Szegeden embereket és kezdj el velük beszélgetni instán majd utána már jön magával a többi.
2023. dec. 13. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!