Létezik ilyen srác?
Figyelt kérdés
Aki tényleg sosem csalná meg a párját és ő az egyedüli nő a számára? Nem köt női barátságokat? Nyugodt természetű és egyszerűen nem tud egy nőre sem úgy tekinteni mint a párjára? Sajnos nekem ez nagyon fájó pont ugyanis az első szerelmemre nagyon féltékeny vagyok, nagyon idegen számomra hogy barátkozik egy nálam fiatalabb lánnyal, nagyon rosszul esik, hogy ilyen gyerekesen civakodnak és lassan már tényleg semmi kettesben töltött időnk nincs mert állandóan ezzel a lánnyal kell lógni/ lógnunk. És azt mondja hogy szerinte én éretlen vagyok, hogy nem tudom felfogni hogy őrá csak barátként tekint, holott megjegyezte hogy jó alakja van de nem akar tőle semmi többet.2023. dec. 3. 20:01
11/13 anonim válasza:
én ilyen srác vagyok, akinek van kedve ismerkedni az nyugodtan írhat
20F
2023. dec. 3. 22:20
12/13 anonim válasza:
Kényes téma. Én hagytam a barátnőmnek hogy legyen fiú barátja, végül emiatt lett vége mert hiba volt hagyni. Nekem is volt/van lány barátom, én nyilván tudom magamról hogy egyikkel se fekszem össze, de megértem ha a másik féltékeny... Nehéz kérdés
2023. dec. 3. 23:23
13/13 anonim válasza:
Ha egy férfi szerelmes, akkor tényleg csak baráti barátnője van.
Ha a férfi nem szerelmes, akkor dugó cimborák.
2023. dec. 5. 04:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!