Létezik ilyen srác?
Figyelt kérdés
Aki tényleg sosem csalná meg a párját és ő az egyedüli nő a számára? Nem köt női barátságokat? Nyugodt természetű és egyszerűen nem tud egy nőre sem úgy tekinteni mint a párjára? Sajnos nekem ez nagyon fájó pont ugyanis az első szerelmemre nagyon féltékeny vagyok, nagyon idegen számomra hogy barátkozik egy nálam fiatalabb lánnyal, nagyon rosszul esik, hogy ilyen gyerekesen civakodnak és lassan már tényleg semmi kettesben töltött időnk nincs mert állandóan ezzel a lánnyal kell lógni/ lógnunk. És azt mondja hogy szerinte én éretlen vagyok, hogy nem tudom felfogni hogy őrá csak barátként tekint, holott megjegyezte hogy jó alakja van de nem akar tőle semmi többet.2023. dec. 3. 20:01
1/13 A kérdező kommentje:
Nekem sosem voltak igazán barátaim és pláne nem tudnám elképzelni úgy eddig legalább is nem tudtam egy másik fiúval még csak baráti kapcsolatot sem mióta párom van meg főleg nem
2023. dec. 3. 20:03
2/13 anonim válasza:
Létezhet igen.
Bár nekem is van egy legjobb lánybarátom akit imádok, szép csaj, jó alakja van, ezt elismerem, de ettől még soha nem kezdenék ki vele.
Én alapból nem csak szoktam megnézni a csajokat, de úgy az embereket sem pl utazás közben, mert elvagyok a gondolataimmal.
2023. dec. 3. 20:04
3/13 anonim válasza:
Itt vagyok 29/f
Nincsenek női barátaim.
Nem hiszek abban, hogy férfi és nő között létezne csak barátság. Jelenleg nincs barátnőm.
2023. dec. 3. 20:45
4/13 anonim válasza:
Igen, rengeteg életképtelen papucs van a világban akiken uralkodhatnál.
2023. dec. 3. 20:51
5/13 anonim válasza:
Pedig létezik csak barátság, én világ életemben a lányokkal jobban kijöttem, már az oviban is. Ez a két fél hozzáállásán múlik csak. Van párom is és nincs ebből probléma. Teljes mértékben megbízunk egymásban. Bizalom nélkül nincs se barátság, se párkapcsolat. Úgyhogy ha ezt nem teszed helyre magadban nem lesz soha egy igazi emberi kapcsolatod.
2023. dec. 3. 20:52
6/13 anonim válasza:
En ilyen vagyok! De gondolom tuti az ország másik felében élsz, ahol én
2023. dec. 3. 21:03
7/13 anonim válasza:
Ilyen vagyok vagy is hogy voltam, de már kiégettek megöltek belül annyira h már nem akarok kapcsolatot. Mert mindegy h én mennyire voltam rendes korrekt, engedékeny és jó a másikkal mindig csak az lett a vége h én voltam a szar a rossz a beteg fasz... hát most már igaz is. Kérdező ha a barátod ennyire nem veszi figyelembe ezt hogy neked ez így esik, és ennyire keresi a társaságát egy másik nőnek akkor kizárt dolog h nem tekint rá úgy. Mert ha nem tekintene rá úgy akkor nem is keresné, minden mögött van indok arra h az embert mit miért csinál. Hidd el ha te nem lennél, már együtt lennének vagy kavarnának ha ezt eddig esetleg nem is tették volna meg suttyomban. Egy kapcsolatban vannak határok, és egyebek amiket az ember nem lép egyszerűen át mert tiszteli a másikat és fontos nei hogy mit érez és ez amit a másik lánnyal csinál már túl sok. Az h őt ez nem zavarja felvet pár kérdést, h még is szeret e még vagy már megunt és csak megszokás végett vagytok még együtt. Esetleg valami egyéb dolog végett. Az normális hogy ha az embernek vannak barátai, sőt kell is hogy legyenek de az h a kapcsolatot hanyagolja egy bizonyos személy végett sose jó még akkor se ha azon nemü a másik, akkor meg pláne nem ha más nemű. Révén azok is egymásba gabalyodnak akik alapbol nem látnak egymásban semmit, de a sok együtt töltött idő fura dolgokra képes igaz ez munkára sulira és a többi.
2023. dec. 3. 21:09
8/13 anonim válasza:
Persze hogy létezik. Én nem barátkozok lányokkal, és páromtól is elvárom hogy ne barátkozzon fiúkkal. Ez mind a kettőnknek elvárása volt, úgyhogy jól összeillünk. Nem hiszek férfi és női barátságban. Nem a barátnőmben nem bízok, hanem a férfiakban. Mindenki tegye szívére a kezét és úgy mondja hogy ha a "legjobb lánybarátja" megcsörrentené hogy nagyon magányos, nem fogná egyből a kocsikulcsot és indulna át hozzá. Voltak nekem is lány barátaim, de velük mindig több lett belőle mint barátság, úgyhogy pontosan tudom hogy nincs értelme a fiú-lány barátságnak és nem is létezik.
2023. dec. 3. 21:24
9/13 anonim válasza:
"Voltak nekem is lány barátaim, de velük mindig több lett belőle mint barátság"
Nem mindenki él a "mindent megdugok, amin legalább egy lyuk található, az sem baj ha lány" nézeted szerint.
2023. dec. 3. 21:27
10/13 anonim válasza:
Nekem van egy olyan lány barátom akivel sokkal jobban kijövök mint anno a legkomolyabb kapcsolatommal, mégse akarunk egymástól semmit :)
2023. dec. 3. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!