Szeretne valaki barátkozni velem aki kínai/koreai?
Figyelt kérdés
Ha valaki szeretne barátkozni és kinai/koreai az jöjjön nyugodtan2023. nov. 25. 23:07
1/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
2023. nov. 25. 23:42
2/9 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy?
2023. nov. 25. 23:49
3/9 anonim válasza:
Gondolom tolonganak gyakorin az ázsiai népek.
2023. nov. 26. 01:10
4/9 anonim válasza:
#2 Te szerintem max 13. Nem sértésből mondom, hanem ez a korosztály él benne nagyon az "ázsiai kultúrában" miközben lósz@rt nem tudnak róla, csak, hogy "jajj milyen cukik a kpop énekesek."
2023. nov. 26. 01:28
5/9 anonim válasza:
Koreaiak nem gyakoriznak. Koreai-magyar vegyes házasságból származó fiatal rohadt kevés van országos szinten is.
Maximum olyat találhatsz, akinek az egyik szülője kínai, a másik pedig magyar, de ők sincsenek itt túl sokan.
2023. nov. 26. 02:59
6/9 A kérdező kommentje:
#4 igen fiatal vagyok még de utálom a kpop-öt és nem azért szeretnék hanem mert imádom a kultúrájukat de úgy látom itt nem lehet félteni kérdést mert mindenki csak puffogni tud
2023. nov. 26. 09:38
7/9 anonim válasza:
#6 Akkor mondj pár dolgot, amit szeretsz a kultúrájukból, és ismersz! Google nem ér.
2023. nov. 26. 14:35
8/9 anonim válasza:
De jó ez a kategória, nem lehet pontozni.
Mindenütt ez kellene.
2023. nov. 27. 13:53
9/9 anonim válasza:
Félvérek vannak gyakorin, több embert megismertem és én is az vagyok, de valószínűleg sokkal idősebb vagyok Nálad, úgyhogy nem engem keresel.
Illetve itt nyilván olyanokat fogsz találni, akik Magyarországon élnek és nem feltétlenül vannak képben mindenféle ázsiai kulturális dologgal. Aki meg igen és itt lakik, az valami kínai diaszpórában él Kőbányán, kínai oldalakat nézeget és kínaiakkal barátkozik.
2023. nov. 27. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!