Valaki barátkozni? 19/f
Nem vagy egyedül, a jelenlegi helyzetben van elég hasonló fiatal férfi.
Miért nem nézel neten olyan anyagokat, ami pont neked szólna, hogy hogyan fejlődj, hogyan lépj ki ebből?
Hagyd abba a piálást, vagy minimalizáld. Menjél edzeni sürgősen.
Ha minden éppen magányos ember alkesz lenne,a világ összes piája nem volna elég.
Négy éve nincs senkim,de ha kezdek emiatt szomorodni,akkor irány egy jó kirándulás, vagy séta a természetben, pár órás. Mindig elmúlt a rosszkedvem,sőt optimista lettem.
Vannak dolgok, amit el kell fogadni,nem mindenkinek jut társ,de még barát sem.Bár ezek a mai "barátságok", főleg neten, semmit nem érnek.
F /Bpest
Szóval hogyha én drogozok és emiatt valaki elítél az előítéletes és rosszindulatú.
Még véletlenül sem én vagyok a tróger, hogy ezzel akarom elnyomni a fájdalmaimat, mondom ezt úgy, hogy 22 évesen ugyanebben a helyzetben vagyok mint te, csak nem vagyok egy lezüllöt alkoholista.
Megértem a magányodat, hogy pusztító, de nem magyarázat rá, hogy piálsz, ez szimpla akaratgyengeség. További jó vergődést!
Hali.
Írj nekem nyugodtan, szívesen beszélgetek, és ismerek meg új embereket.
24 éves srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!