Lenne kedve valakinek ismerkedni? Csak barátilag :)egyedül érzem magam
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet butaság de megpróbálom.. 31 éves nő vagyok , és férjnél vagyok illetve van egy masfél éves kisfiam 🩵 a családomtol messze élek másik városban. Eddig a férjemmel nagyon jó volt a barátságunk is nem is volt gond hogy nincsenek úgy konkrétan barátaim de most úgy erzem baj.. ő most eleggé eltávolodott másokkal van el haverokkal a melóbol.. ezt hagyjuk is. Kicsit most negatív lett a viszonyunk én pedig nem akarom hogy ne legyen senki akivel beszélhetnék. Ezért hátha van meg egy olyan személy itt aki csak barátkozni szeretne 😄😄 rólam annyit így hírtelen hogy imádok nevetni,van humorom imádom a filmeket szivesen mennek moziba is de csak akkor ha birja más is a horror filmeket is 😄 szoktam játszani is psen vagy gépen .. sopron kornyeken lakok amúgy. Olvasni ks szoktam sokat amikor idom engedi mostanaban pedog elkezdtem futni 😄 jolenne neha valakivel ugy kibeszelni a dolgokat szoval ha van valaki akit esetleg erdekelne egy maganyos amde jofej csaj akkor irj 😁😁2023. nov. 18. 13:23
11/12 anonim válasza:
Off, de akkor lesznek barátaid, ha kimozdulsz a gyerekkel. Menjetek baba-mama programokra, vagy legalább hétvégén hagyd egy fél napra apukát érvényesülni és járj valami hobbikörbe (edzeni, tanulni, kreatívkodni..). És persze családként is lehet csatlakozni kisgyerekes családoknak való programokhoz, pl. háti hordózóval lehet kirándulni. Nem kell gyerekkel bezárkózni, legyél bátrabb, neked is, a gyereknek is jót tesz és a kapcsolatotoknak is.
2023. nov. 19. 16:33
12/12 anonim válasza:
Ha budapesti lennel, meghivtalak volna egy termalvizes beszelgetesre hetero nokent, aki latogatoba jott, es szorong a hotelszobaban.
2023. nov. 20. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!