Valaki barátkozni angliából?
Figyelt kérdés
Londonhoz közel lakom, nem olyan rég költöztem ide, eddig csak dolgoztam kb, nincs egy barátom/ismerősöm sem akikkel eljárhatnék bárhova. Extrovertált vagyok, szivesen ismerkednék akár magyarokkal innen, sajnos az angolom nem tökéletes és így nehezebben tudnék még külföldiekkel szorosabb barátságot ápolni, de vágyok a társaságra ugyan úgy mint mikor otthon vagyok magyarországon. Hozzászoktam otthon a folytonos pörgéshez, bulizáshoz, és eléggé lehangolt vagyok most itt kint. Vevő vagyok bulizásra is, meg nyugodtabb progikra is. Ha véletlen itt laksz angliába, akár kicsit messzebb, örülnék a társaságnak. 21 éves srác vagyok2023. nov. 16. 22:15
1/9 anonim válasza:
Németország nem jó? Találkozhatunk félúton Amszterdamban, aztán kirógunk a hámból. Szereted a gombapörköltet?
2023. nov. 17. 00:03
2/9 anonim válasza:
Szereted a babot?
2023. nov. 17. 00:05
3/9 anonim válasza:
Ha gondolod írj.
2023. nov. 17. 00:10
4/9 anonim válasza:
Én angliában vagyok, de konkrétan az ország másik végében. 😅
2023. nov. 17. 01:00
5/9 anonim válasza:
Szia,
Ugyan nem a UK-ben, de en is kulfoldon elek. Ha gondolod beszelhetunk angolul, hogy azt is gyakoroljuk. Ram is ram ferne igazabol. 😅
2023. nov. 17. 13:47
6/9 anonim válasza:
Jó nagy marhaságot csináltál, hogy 21 évesen otthagytad az összes barátodat, és minden szociális kapcsolatodat. Megérte? Lehet hogy egy kicsivel több pénzed lesz (bár ez sem biztos, mert amennyivel többet keresel, annyival drágább és az élet), de mindig magányos leszel. Sose értettem az ilyet.
2023. nov. 18. 06:35
7/9 A kérdező kommentje:
Más okból is jobb kint, de a társasághiány sz4r
2023. nov. 18. 13:12
8/9 anonim válasza:
6-os, en meg olyan marhasagot csinaltam, hogy azonnal uj ismeretsegi halom lett az uj orszagban, es epp azert illeszkedtem be, mert nem magyar buborekban eltem.
2023. nov. 20. 10:49
9/9 anonim válasza:
Sajnos a lehető legrosszabb országot választottad szocializálódás szempontjából ugyanis az angolokat egyáltalán nem érdeklik a mély kötődések, közös élmények, vígadás. Nagyon irányított, tervezett, antispontán életet élnek és az osztályrendszerük miatt csak a saját kasztbeliekkel érintkeznek, mindenki más lenéznek. A külföldiek kasztja sajnos náluk meg a legalacsonyabb kaszt ezért az angolok egyik kasztja sem kíván feléjük nyitni. Max felszínesen rövid csevej idejére.
2023. dec. 19. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!