Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Pesten élsz? Akkor katt ide

Pesten élsz? Akkor katt ide

Figyelt kérdés

Sziasztok!. 20 éves lány vagyok, pesten élő, vagy pest közelében lévő lányokat keresek, akik szintén ugyan úgy unatkoznak otthon és nincs kivel elmenni egy jót trécselni. Ezen az oldalon találtam már barátokat, akikkel mai napig találkozom és igazán jó barátok lettünk. Azt is tudom hogy ezt az oldalt nagyon sokan nézik, így ha magányos vagy, vagy kevés barátod van, vagy esetleg csak új barátságot szeretnél kiépíteni nyugodtan írj rám 😊.

Egy pár ismertető rólam:

Nagyon közvetlen vagyok, imádok hülyéskedni, spontán ember vagyok, szeretek kosarazni, és minden újdonságot szeretek kipróbálni, imádok táncolni, és jókat nevetni. Szeretek kirándulni és új helyeket felfedezni. És még sorolhatnám 😂.

Lehet nem lesz túl nyereséges ez a poszt, de megér egy próbát. :D

2023. nov. 15. 18:23
 1/7 anonim válasza:

Pesten élek, ide kattintottam, és örömmel tapasztaltam hogy az életkor a kérdésben nem 3-mal vagy 4-gyel kezdődik 😅 (ne vegye sértésnek az aki annyi, nem annak szánom)

Ugyanakkor nem vagyok lány szóval ez mégsem jött össze...

De rendesnek tűnsz, sok sikert, remélem találsz majd hozzád hasonló embereket. 😊

2023. nov. 15. 21:14
 2/7 anonim válasza:

Igen, ez egy borasztó clickbait kérdés, most az összes pesti nem 20-on éves lány feleslegesen kattint ide...

De azért sok sikert! 😉

2023. nov. 15. 21:57
 3/7 anonim válasza:
Telefonon vagyok, ezért nem tudtam kattintani. De mikor ideértem, akkor jutott eszembe, hogy Budán élek.
2023. nov. 15. 23:01
 4/7 anonim válasza:

"Pesten élsz? Akkor katt ide"

Érdekes, azt hittem működik a reklámblokkolóm.

2023. nov. 15. 23:41
 5/7 anonim válasza:
Ez mi, valami rossz telemarketing? Amúgy a kérdéshez tartozó leírás jó, és szimpatikus, de fix srác a kérdező.
2023. nov. 16. 03:40
 6/7 anonim válasza:
Át lettem verve xd
2023. nov. 17. 00:07
 7/7 anonim válasza:
A reklámban nem ezt ígèrték! 25F
2023. nov. 17. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!