Lenne kedve valakinek beszélgetni?
Baràtkozni keresek 24-35 éves férfiakat, de nem baj ha màs is ir. A férfiakkal jobban El tudok beszélgetni.. Nem szeretnék szexchatelni, hanem csak beszélgetni szeretnék.
18 /L
Írhatsz nyugodtan ha gondolod. Bár gondolom most kapod majd sorban a privátokat.:)
35/f
Annak mi értelme, hogy írja, hogy írjatok és a kérdés alá írod oda, hogy írj te? xD
Ez olyan, mint Facebookon a kérem emailben jelentkezzenek a munkára és ott a sok agyhalott kommentje, hogy ÉRDEKEL..
Ez kb hasonló szinvonal csak mondom. Gáz, hogy még online se tudtok egy lépést tenni.
3-as okostojás!
A 2-es vagyok, és képzeld, írt nekem! Azért nem szoktam én írni ilyenkor, mert tudom, hogy úgyis kapott egy rakás privátot.
Ha szeretnél és még van kapacitás írj nyugodtan :)
30F
#5-ösnek:
Hé, állítsd le magadat!!!
A srác teljesen normális stílusban és értelmesen megfogalmazta, hogy mit miért csinál / nem csinál. De meg leoltod, h hülye, töketlen, meg gagyi? Nem is ismered, nem is tudsz róla semmit, de már beszólogatsz?! Nem divat ez itt... legalábbis régen, amikor sokat jártam fel ide, full kulturált volt ez a topik. Úgy látom, megváltozott, sajnos... :(
31/F
Üdv. Lenne!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!