Online barátot keresek?
Figyelt kérdés
Szeretem a zenéket értelmezni meg szeretem azokat a dolgokat amiknek van valami mondanivalója.Introvertált vagyok és ezért időbe telik visszaírni,de mindig visszaírok és elmondom ha nem kedvellek.A humorom borzasztó,de ha oldottá tudok válni akkor érdekes vagyok(nem könnyű elérni,sok sikert).Érdekel a filozófia és szeretek csak úgy gondolkodni.Kedvencem Nietzsche,ofc.Szívesen játszok online játékokat is majd,de ahhoz majd be kell szerezzek egy jobb gépet.Pénz az van,szóval gyorsan fog menni.#Távbarát
2023. okt. 31. 18:15
11/12 A kérdező kommentje:
#10Meg ismerhetjük egymást élőben is.Valami forgalmas helyen,mondjuk.Corvin sétány?Vagy Határ út?Étele pláza?Vagy bármi?
2023. okt. 31. 20:11
12/12 A kérdező kommentje:
Régebb óta ismerjük egymást,mint te azt hinnéd.Csak más néven.Küldök képeket és elárulok pár fontos infót önmagamról és ha szeretnél akkor találkozhatunk.Ha nem azt is megértem.De online is jó,ha mégis jó az neked.És online szeretnék leginkább.
2023. okt. 31. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!