Hogyan tudnék ilyen barátot szerezni, akivel hasonló a mentalitásunk? 22/F
Sok helyen láttam már, hogy két testvér, vagy barát, vagy esetleg több is olyan jól össze tud dolgozni, és öröm nézni őket, ahogy építik pl a vállalkozásukat, vagy bármilyen projektet együtt. Jó látni azt, hogy ilyen jól kialakult köztük az összhang több területén is az életnek.
Vannak jó barátaim, van akit óvodás korom óta is ismerek, és jól kijövök velük, meg minden, viszont például velük ez azért nem lenne teljes mértékben lehetséges, mert karrier szempontból egészen más irányt vetett az életünk, ezért annyira nem hiszem, hogy tudnánk dolgozni közös projekten, más az érdeklődés ilyen téren, stb..
És erre vagyok kíváncsi, hogy hogyan lehetne ilyen kapcsolatokat kialakítani, vagy ehhez már késő lenne-e, mert akik ilyen jól össze szoknak és jól tudnak együtt dolgozni, fejleszteni egymást, stb, azok már gyerek koruk óta ismerik egymást.
Széles körű az érdeklődési köröm, érdekel a sport, maga a fitnesz ipar, a marketing, a gazdaság, a pénzügyek, és a tartalom gyártás. Jelenleg személyi edzőnek tanulok, a fitnesz iparban és a sport szakmában szeretnék dolgozni, illetve a kreativitásom kiélni.
Na végre! Bárcsak az idősebb korosztályban találnek ilyen fajta intelligenciára, nyitottságra!
Beszélhetek egy 40 év felettiekbol álló csoportnak. Már régen feladtam, hogy valaha változtatni akarnának, akkora az ellenállás.
Ha nem zavar a túlzottan nagy korkülönbség, ilyen szempontból tarthatnank a kapcsolatot.
49 éves nő vagyok, de nem tudnám elképzelni, hogy újra olyan begyepesedett legyek, mint fiatalon voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!