Fb csoport közös csoportos találkák programok?
Figyelt kérdés
volt már pár hasonló kérdés,és én is gondoltam már erre,mert sok a magányos ember. lehetne indítani renszeres összejöveteket,ami nem jehova,és nem nyugdíjasklub vagy könyvklub,és nem csak utazóknak valõ? nem lehetne más témában csak átlagembereknek,egyvárosban élők,akik szívesen részt vennének rendszeresen egy találkozón? nincs valakinek ötlete hogyan lehetne ezt összehozni? csak az îrjon akinek ehhez kedve lenne.2023. okt. 17. 09:23
1/4 Shaddark válasza:
Én ha kirúgnak majd egyszer, akkor szektavezér szeretnék lenni.
Majd kiírom ha lesz összejövetel :)
2023. okt. 17. 10:39
2/4 anonim válasza:
Egyszer részt vettem egy ilyen fb találkozón.
Soha többet !
A nők ittak, vedeltek.
A ferfiak azt hitték orgia lesz.
2 éve voltam a csoportban benne.
Poénkodtunk erről, arról, de , azt hittem felnőtt emberek kúlönbséget tudnak tenni a vicc és a valósag közt.
2023. okt. 17. 12:59
3/4 anonim válasza:
Én budapesti vagyok, számos ilyen kezdeményezés megszervezésével a hátam mögött. Sok csoporttalálkozó után is nyitott vagyok a dologra, viszont nagyon nehéz elég embert összeszedni, illetve az is, hogy passzoljanak. A szervezés szempontjából pedig tényleg fontos a közös városban/faluban lakás, mert rendre az volt a kifogás, azoktól főleg akik annyira mondták, hogy ők akár Pestre is feljönnek, hogy túl messze van. Illetve nem árt egy közös pont, amire épül az egész. Nekem azok jobban összejöttek, mint a "csak úgy beszélgessünk" szintűek. Pl. innen nagyon jó kiránduló társakat találtam. :)
2023. okt. 17. 13:07
4/4 Shaddark válasza:
Egy ilyet amúgy elég nehéz összeszervezni. Párom szokta, osztálytalálkozókat és hasonlókat, de rengeteg munka, sokkal több mint amit gondolna az ember ránézésre.
"A nők ittak, vedeltek.
A ferfiak azt hitték orgia lesz."
És nem lett? Ebből a kombóból akármi is lehet.
Ilyen állatos cucc, RókaOrgia... :)
2023. okt. 17. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!