Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve egy 22-30 közötti...

Lenne kedve egy 22-30 közötti lánynak egy vakrandihoz Budapesten?

Figyelt kérdés
31 éves srác vagyok
2023. okt. 15. 17:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
#9 Ez a red flag az új kifejezés arra, ha valaki elutasít egy embert nem? Na, legalább ha beírom valamelyik keresőmotorba, hogy "red flag" nem a Szovjetunió zászlaját fogja kiadni :D . Viccet félretéve, szerintem semmi gáz nincs abban ha ilyen korkülönbséggel is találkozgatnak akár, feltéve ha a férfi nem csak szexet akar. Azért nem értem a dolgot, mert ez egyfajta kifogásnak hat, lehet attól teljesen okés, fiatalos felfogású ember is aki csak keresi a szerelmet, és amíg nem gyerekekben keresi, addig mindegy hány éves. Nyilván, ha nem passzolnak egymáshoz, az már az első találkozáson kiderül, de szerintem nem árt egy ilyennek esélyt adni, új tapasztalat az életben. Az meg, hogy taknyoknak hívja az #5-ös korabeli társait azért lehet, mert már herótja van attól valószínűleg, hogy mindig ezzel rázzák le.
2023. okt. 15. 20:57
 12/16 anonim válasza:

11-es

Szerintem az ilyen férfi csak 14-23 között keresgél, a 30-as nőket hulladéknak szokták hivni.... miközben ők maguk aggastányok kb 50

2023. okt. 15. 21:00
 13/16 anonim válasza:
#12 Minden ilyen férfit a közvetlen környezetedben megkérdeztél, és hulladékok nekik a 30-as nők? Vagy csak a "szerinted" tézis működik? Mert, ha csak az alapján írod ezt, hogy szerintem, ott komoly gondok vannak. Miért lennének aggastyánok az ötvenes férfiak? Középkorú, egyáltalán nem idős, maximum 15-16 éveseknek "őskövület" egy negyvenes, ötvenes ffi.
2023. okt. 15. 21:22
 14/16 anonim válasza:
23 éves lányok többségének az apja annyi idős ha nem fiatalabb.
2023. okt. 15. 21:24
 15/16 anonim válasza:
Ez tény, de attól még lehet normális ember, és lehet joga a boldogsághoz, egy nála jóval fiatalabb, de akár jóval idősebb személlyel is.
2023. okt. 15. 21:33
 16/16 anonim válasza:
Képzelem ahogy a 48 éves férfi aki 23 éves lányokra utazik, a másik irányban is ugyan ilyen megengedő és szívesen összejönne egy 73 éves mamával is. Ugyan már...
2023. okt. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!