Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki 'barátkozni', aki...

Valaki 'barátkozni', aki belelát a vállalkozások működésébe?

Figyelt kérdés

Fiatal férfi vagyok, a te nemed és korod mindegy.

Olyan emberrel szeretnék beszélgetni aki mélyebben érdekelt ezekben vagy mindennapos szintén jártas, a legjobb ha a média területén belül. Fontos hogy akarj beszélgetni, és legyen kedved válaszolni sok kérdésre. Az ürügy csak annyi, hogy engem ezek a dolgok érdekelnek, ezen a területen mozgok és sajnos nincs senki akivel beszélgessek mélyebben ilyenekről.

Pl. Ha az AI iránt érdeklődsz és annak az integrációjáról a vállalkozásokban és a potenciális jövőbeli társadalomról, kultúráról, stb. Az nagyon jó. :)

A barátkozás azért van idézőjelbe mert kicsit inkább eszmecsere, mintsem az érzelmi kapcsolódás vagy ilyesmi a fontos nekem, bár lehet belőle simán egy supportáló baráti kapcsolat is, ahol egymást fejlesszük.

2023. okt. 7. 22:42
 1/6 anonim válasza:
...fejlesztjük....így helyes. És média...persze.
2023. okt. 8. 04:52
 2/6 anonim válasza:
Miért nem gptvel beszélgetsz erről?
2023. okt. 8. 08:40
 3/6 anonim válasza:
Mi a tököm az az "Al"?
2023. okt. 8. 11:48
 4/6 anonim válasza:

Hát az alapján amit írtál, te nem beszélgetni akarsz, hanem választ akarsz a kérdéseidre.

Azaz neked információforrás kell, esetleg tanácsadás, nem pedig beszélgetőpartner...

2023. okt. 8. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor ennyit erről az oldalról. Mintha valami falusi piacon lennék az elveszettek között. :D
2023. okt. 9. 15:04
 6/6 anonim válasza:
Szia! Engem keresel! Írtam privátban. Én is csodálom hogy mindenki mas leszarja az AI-t és az új fejlődéseit.
2023. okt. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!