Valaki 'barátkozni', aki belelát a vállalkozások működésébe?
Fiatal férfi vagyok, a te nemed és korod mindegy.
Olyan emberrel szeretnék beszélgetni aki mélyebben érdekelt ezekben vagy mindennapos szintén jártas, a legjobb ha a média területén belül. Fontos hogy akarj beszélgetni, és legyen kedved válaszolni sok kérdésre. Az ürügy csak annyi, hogy engem ezek a dolgok érdekelnek, ezen a területen mozgok és sajnos nincs senki akivel beszélgessek mélyebben ilyenekről.
Pl. Ha az AI iránt érdeklődsz és annak az integrációjáról a vállalkozásokban és a potenciális jövőbeli társadalomról, kultúráról, stb. Az nagyon jó. :)
A barátkozás azért van idézőjelbe mert kicsit inkább eszmecsere, mintsem az érzelmi kapcsolódás vagy ilyesmi a fontos nekem, bár lehet belőle simán egy supportáló baráti kapcsolat is, ahol egymást fejlesszük.
Hát az alapján amit írtál, te nem beszélgetni akarsz, hanem választ akarsz a kérdéseidre.
Azaz neked információforrás kell, esetleg tanácsadás, nem pedig beszélgetőpartner...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!