Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol tudnék barátokat szerezni?...

Hol tudnék barátokat szerezni? Illetve itt kapható-e valaki barátkozni, beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

40 éves férfi vagyok és családi körülmények miatt magányos vagyok. Nincsenek barátaim. Munkahelyem nem alkalmas erre. Máshol platformon is próbálkozom. Gondoltam, itt is megpróbálom.

2023. okt. 7. 17:24
1 2
 11/17 anonim válasza:

9 es

Az pont jó lenne. Előtte úgy is írásban lehetne beszélni.

Ha gondolod.

2023. okt. 8. 19:04
 12/17 A kérdező kommentje:

#10:

Persze, lehetséges.

2023. okt. 8. 19:40
 13/17 anonim válasza:
#3: nekem a hétvégéim teljesen szabadok, meg a péntek estéim. Kezdetnénk esetleg online ismeretséget, de tartósan persze nem ez a szint a célom senkivel. :)
2023. okt. 8. 22:46
 14/17 anonim válasza:

Próbálkoztam már haverkodni,innen Bpestről. De soha senki nem ér rá,még egy órás beszélgetésre sem.

Kettő,aki pedig ráért,az a párját szapulta,vagy politizált.Nagyjából ez a perspektíva,sajnos :/

Netes irkálás nekem nem jelent barátkozást.

Ergo : nincs is senkim.

F

2023. okt. 9. 05:54
 15/17 anonim válasza:

Nálam többen hivatkoztak rosszkedvre, depisnek mondták magukat, nem volt kedvük semmi programhoz, határozott választ se adtak, csak a "nem tudom/majd meglátjuk" de az csak burkolt NEMet jelent. És be kelletrt érnem náluk hónapokig messengerrel, aztán megelégeltem a dolgot és végleg búcsút vettem tőlük.

2023. okt. 9. 18:57
 16/17 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék, bár inkább személyesen. Szintén Bp ff
2023. okt. 27. 19:57
 17/17 anonim válasza:

16 os

Férfival vagy nővel beszélgetnél?

Hány éves vagy?

2023. okt. 27. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!