Hol tudnék barátokat szerezni? Illetve itt kapható-e valaki barátkozni, beszélgetni?
Sziasztok!
40 éves férfi vagyok és családi körülmények miatt magányos vagyok. Nincsenek barátaim. Munkahelyem nem alkalmas erre. Máshol platformon is próbálkozom. Gondoltam, itt is megpróbálom.
9 es
Az pont jó lenne. Előtte úgy is írásban lehetne beszélni.
Ha gondolod.
#10:
Persze, lehetséges.
Próbálkoztam már haverkodni,innen Bpestről. De soha senki nem ér rá,még egy órás beszélgetésre sem.
Kettő,aki pedig ráért,az a párját szapulta,vagy politizált.Nagyjából ez a perspektíva,sajnos :/
Netes irkálás nekem nem jelent barátkozást.
Ergo : nincs is senkim.
F
Nálam többen hivatkoztak rosszkedvre, depisnek mondták magukat, nem volt kedvük semmi programhoz, határozott választ se adtak, csak a "nem tudom/majd meglátjuk" de az csak burkolt NEMet jelent. És be kelletrt érnem náluk hónapokig messengerrel, aztán megelégeltem a dolgot és végleg búcsút vettem tőlük.
16 os
Férfival vagy nővel beszélgetnél?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!