Van olyan lány, aki gyakran szokott filmeket nézni, illetve érdekli őt ez a téma?
Figyelt kérdés
F/17
Én jómagamat nagy filmesnek tartom, habár én jobb szeretem a klasszikus filmeket, elég sok műfajban.
Sajnos nem igen tudok ezekről kivel beszélni, ezért gondoltam hogy fel teszem ezt a kérdést ide.
De ha már műfajokról beszélünk, legjobban a horrort szeretem, ebből elég sok alkotást meg néztem már.
Szeretem még a független filmeket, krimiket, sci-fi-t, vígjátékokat, filmdrámákat, stb.
Ha valakinek lenne kedve velem ezekről, vagy igazából bármi másról beszélni, az nyugodtan írjon, és meg adom az elérhetőségeimet :)
2023. okt. 4. 09:37
1/3 anonim válasza:
Én igen, de az említett műfajok iszonyat nem érdekelnek, sajnálom.
2023. okt. 4. 10:29
2/3 anonim válasza:
Kb. pontosan én is ilyen tipusú vagyok. Én is szeretek filmezni, és nekem is a horror és a sci-fi jön be leginkább. 26F
2023. okt. 4. 11:12
3/3 anonim válasza:
Szia!
Kár, hogy ez a kérdés csak lányoknak szól, mert nekem lenne kedvem beszélgetni veled :)
Mondjuk nem vagyok egy nagy filmes, de szerintem jól el lehet velem beszélgetni bármi másról is! :D
18/F
2023. okt. 4. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!