Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetni?

Valakinek van kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Egy olyan embert keresek aki tud valami izgalmasat nyújtani nekem és hisz abban,hogy nagyon szép az élet és ezt a mentalitást hordozza.Olyan embereket keresek akik tudnak odafigyelni rám megértéssel.Szeretnék több életet szerezni,mert úgy érzem eddig nem volt elég ami volt,hanem több kell.Valami izgalmasabb baráti programokban szívesen részt venni,mert nagyon igénylem az ilyet.Olyan embereket keresek akiknek számít az a szó,hogy barátság és betudnak engem vezetni egy valódi mély barátságba.Férfi vagyok és 18 éves és én vágyok arra,hogy valami mélyebb kapcsolatot élhessek meg.Azt hiszem amit leírtam az eleget elárul rólam szóval magamról semmi mást.

2023. szept. 29. 22:33
 1/2 anonim válasza:
Írj nyugodtan
2023. szept. 30. 20:02
 2/2 anonim válasza:

én vágyok helyett vágyok elegendő ez az én felesleges és olyan nyelv idegen érzést ad mint pl:

kicsit beszélni magyar a rendelést kérni

2023. okt. 1. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!