BGE PSZK-n valaki barátkozni?
Figyelt kérdés
Elsőéves vagyok jómagam, nem nagyon látok olyan embereket akik ne ezek a tipikus bulizós emberek lennének. Szeretnék kialakítani valami családiasabb kis csoportot akikkel lyukas órákon vagy akár sulin kívül is tudnánk beszélni vagy valami. Elsőéveseket keresek, inkább az ilyen chilles, visszafogottabb fajtából akikkel lehet mindenféléről beszélni random, vagy csak szeretnek gamelni.2023. szept. 13. 20:53
1/2 anonim válasza:
En is BGE-s vagyok, csak nem elsoeves. Van szakkoli/diakszervezet ahova tudsz jelentkezni. Pont most van a felveteli idoszak mindenhol.
Rengeteg ember van egyedul mindenfele oran, amit tanacsolok az az, hogy orak elott probalj beszelgetni masokkal. Gyakorlatokon rengetegszer volt, hogy nem ismertem senkit, beultem valaki melle, aztan igy lettunk joban. Egy ido utan ezzel a strategiaval eleg sok embert megismersz, masodevre minden oran lesz olyan, ahol van ismeros arc. + ott lesznek a csoportos beadandok, szinten jo alkalom a baratkozasra. Milyen szakos vagy?
2023. szept. 14. 09:09
2/2 A kérdező kommentje:
Gazdinfó
2023. szept. 16. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!