Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szabadidős programokhoz...

Szabadidős programokhoz csatlakozna hozzám valaki?

Figyelt kérdés
50 éves, Budapesten élő férjezett nő vagyok. A férjemnek nincs kedve velem eljönni színházba, koncertekre, de én szeretnék néha kikapcsolódni. Van kedve valakinek hozzám csatlakozni?

2023. szept. 11. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Akkor ideje lenne hűtlenkedni egy kicsit, hogy lehet húsz èven keresztül ugyanazt a farkat nèzegetni?
2023. szept. 12. 07:29
 12/21 anonim válasza:
Lányod van? Hány éves?
2023. szept. 12. 07:35
 13/21 anonim válasza:
Én simán elmennék egy nővel programokra akkor is, ha soha nem szexelnénk. Nem hiszem, hogy balekság, nem csak a szex miatt lehet más társaságát keresni. Más kérdés, hogy a színház és koncert ugyanúgy nem érdekel engem sem, mint a kérdező férjét.
2023. szept. 12. 08:42
 14/21 anonim válasza:

Én menni szívesen mennék, de külföldön lakom, így nem tudok.

Esetleg ott ismerkedni meg valakivel?

21/L

2023. szept. 12. 08:55
 15/21 anonim válasza:

9:

Ja, egy egészséges libidóval rendelkező férfi 'patkány'? OK...

És igen, igenis tartom magam ahhoz, hogy egy férfi mi a frásznak kísérgetne férjezett nőt? Nincs jobb dolga? Teljességgel abszurd. Csak akkor lenne ilyen ha járnak, vagy a nő félre akar lépni ugye.

2023. szept. 12. 12:32
 16/21 anonim válasza:
14: Te melyik országból írsz?
2023. szept. 12. 12:34
 17/21 anonim válasza:
Szia, én Budapesti vagyok, bár jóval fiatalabb, de felnőtt srác, ha van kedved írj, én leszek a "balfácán" aki elkísér úgy, hogy nem kér semmit cserébe, ha gondolod! :)
2023. szept. 12. 14:02
 18/21 anonim válasza:

“Ja, egy egészséges libidóval rendelkező férfi 'patkány'? OK...”

Nem egészséges libidó az, hogy valaki csak azért megy színházba vagy moziba valakivel mert a végén várja egy potyadugás. Van aki szívesen megy színházba vagy szórakozni.. egészséges libidó helyett inkább kiéhezettség. Az meg egészségtelen mert az ilyen férfi már mindenhol a szexet keresi, erről szól a nyomorúságos élete hogy lesi a potya jimijumira az alkalmat. Nem bír elmenni egy színházba anélkül hogy ne lenne ott a dugás lehetősége. A boltba is minek mész akkor, ha úgysem kettyintheted meg a pénztárosnőt? A repülőpilóták is balfácánok hogy képesek úgy repülőt vezetni hogy soha egyetlen női utas sem a farkukba ül hanem arra az ülésre ahova a jegyük szól…

2023. szept. 12. 14:17
 19/21 anonim válasza:
15, ez minden csak nem egészséges libidó...
2023. szept. 12. 14:42
 20/21 anonim válasza:
Én hiszek a férfi-nő barátságban, de nekem is kizárt, hogy csak barátként járogassak egy nővel moziba... A kettesben mozizásnak van egy intimitása. Haveri társasággal, ahol lányok is vannak, az más lenne. Még ha valami nagy filmrajongó vagy színdarabrajongó lennék, akkor. Értem, hogy van olyan férjeezett nő, aki ilyet szeretne, de nagyon kicsi esélyt látok, hogy ebbe férfi csak úgy belemenne. Nem is ismerjük a kérdezőt, így pláne necces valakitől fél centire tölteni el hosszabb időt. Még egy nagyon-nagyon jó baráttal azt modnom, oké lenne.
2023. szept. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!