Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, mondanátok olyan...

Lányok, mondanátok olyan kijelentést viccből pasi barátotoknak hogy összejöhetnénk mi ketten?

Figyelt kérdés
Mert úgy gondolom hogy olyasvalakinek aki nem az esetem, tuti nem is vicceleődnék ilyennel, valahogy rákérdezek hogy gondolta? Sokszor zavarban van előttem amúgy. Persze minden viccnek fele igaz, tartja a mondás, ezért gondolom hog bejövök neki csak nem mer komolyabban nyomulni.
2023. szept. 10. 15:25
 1/8 anonim válasza:
Szerelmes lett beléd. Így jelezz, vedd már észre!!Régebben az egyik volt fiú haveromnak én is így próbáltam jelezni. Ez eléggé gáz volt annak idején. 🥲
2023. szept. 10. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Köszi, de van kiszemeltje, ezert nem értem. Vagy csak féltékennyé akarna tenni? Benne lehet a pakliban?

2023. szept. 10. 16:08
 3/8 anonim válasza:
Biztosan. Én is anno azt mondtam a fiúnak, hogy valaki tetszik nekem, hogy ne higgye azt, hogy valójában ő az, aki tetszik.
2023. szept. 10. 16:20
 4/8 anonim válasza:
Lányok, minek hazudozni, játszmázni, nem lenne jobb egyenesnek lenni?
2023. szept. 10. 17:53
 5/8 anonim válasza:
Mondanak, nekem is van lány barátom akivel rendszeresen poénkodunk ezzel de sosem jönnénk össze.
2023. szept. 10. 23:49
 6/8 anonim válasza:
Vagy mivel a kiszemeltje nem veszi észre de azért kancás jó lenne ha megpakolnád
2023. szept. 11. 14:43
 7/8 anonim válasza:

"... valahogy *rákérdezZek hogy gondolta?"

Kérdezz. Miért ne? Mi veszítenivalód van?

"Sokszor zavarban van előttem amúgy. Persze minden viccnek fele igaz, tartja a mondás, ezért gondolom hogy bejövök neki csak nem mer komolyabban nyomulni."

Benne van a pakliban, hogy tényleg tetszel neki.

Egyszerűen kiderítheted. Ismétlem magam: kérdezd meg.

2023. szept. 11. 17:12
 8/8 anonim válasza:

Nekem az egyik nő barátom azt mondta egy rossz kapcsolatban hogy "szökjünk el együtt". Azóta szakított a párjával és egy hétre rá már mással poroztatja magát.

6 éve ismerem, mindig is talán kicsit többet éreztem mint barátság, de a 6 év alatt ez a 4. Vagy 5. Párja :')

2023. szept. 12. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!