Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Milyen programokat javasoltok...

Milyen programokat javasoltok ismerkedésre, barátok szerzésére Budapesten?

Figyelt kérdés

A diszkókban, kocsmákban, koncerteken idegenekhez odasétálgatás nem az én műfajom, túl zárkózott vagyok új helyzetekben, úgyhogy valami kényelmesebb lehetőséget keresek.

Hallottam a Havervagy eseményekről, de mindenki azt mondja, hogy inkább a 30-40-es generáció számára vannak ezek, én meg 27 vagyok.

2023. szept. 9. 10:17
 1/1 anonim válasza:
Budapesten sok múzeum van, már csak a műveltséged fokozására is eljárhatsz ezekbe, hétvégeken, pl. a Nemzeti Múzeumba, ha képek érdekelnek, akkor a Szépművészeti Múzeumba, vagy menj fel a Várba, ott sétálgass, lehet találsz szintén egyedül sétáló nőt, akihez nyugodtan odamehetsz, még ha gátlásos is vagy, és megkérdezheted, hogy gyakran jár errefelé, vagy elkísérhetem egy darabon? De sportolhatsz is, az edzéseken is találkozhatsz olyanokkal, akik tetszenek és viszont. Vagy ott vannak a könyvtárak, tele vannak fiatal lányokkal.
2023. szept. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!