Találhatok táncpartnert?
Figyelt kérdés
Egy éve társastáncra járok, de csak hobby szinten, nem akarok versenyezni, de kikapcsolódásnak nagyon jó. Sajnos a jelenlegi partnerem családi okok miatt abbahagyta a táncot és most partner nélkül nem tudom én sem folytatni. Fehérvári fiút keresek 19-22 év között. Heti két alkalommal vannak az órák a késő délutáni, kora esti órákban. Kezdő csoportba is visszamenék vele, ha nem táncolt még.2023. szept. 3. 11:58
1/6 anonim válasza:
A tánciskolánál érdeklődj, ott van a legnagyobb esélye hogy találnak melléd partnert. Még ha eleinte nem is állandót, de idővel lesz. Ugyanis sokan eleve partner nélkül érkeznek az iskolába.
2023. szept. 3. 12:05
2/6 anonim válasza:
Szia, szerintem facebookon írd ki, ismerősi körben hamarabb találsz, elvégre az ottani emberek fogják látni. Itt kb 1 db ember sincs onnan. :D
2023. szept. 3. 12:59
3/6 anonim válasza:
de van :D
2023. szept. 3. 16:59
4/6 anonim válasza:
#3 Oké, és 19-22 közötti táncolni vágyó fiú vagy? Nyilván ezt is beleértettem, de gondoltam nem kell mégegyszer leírni. :)
2023. szept. 3. 17:15
5/6 anonim válasza:
Igen, 22 éves fiú vagyok és fehérvári, aki szívesen táncol XD
2023. szept. 3. 17:19
6/6 A kérdező kommentje:
Írj privátban és válaszolok!
2023. szept. 3. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!