Annyira nehéz barátot találni. Szóval ha lenne kedved beszélgetni, ismerkedni, rendelkezel értelmi, érzelmi intelligenciával 😊… Esetleg írnál nekem? 44/l
Figyelt kérdés
… szivesen adok lehetőséget 😊2023. szept. 2. 16:01
61/65 anonim válasza:
Ez egy pszichopata.
2023. szept. 2. 21:57
62/65 anonim válasza:
Már egy jó ideje nem jártam itt, de úgy látom, hogy a gyakori népe hű maradt önmagához és megmaradt a régi színvonal. Feltesz valaki egy értelmes kérdést? Kössünk bele, érezze csak rosszul magát! Gratulálok!
2023. szept. 3. 13:01
63/65 anonim válasza:
62
Ne viccelj már! A kérdező minden egyes szava arról tesz tanúbizonyságot, hogy menekülj tőle. Jó messzire!
2023. szept. 3. 13:05
64/65 anonim válasza:
Na most ugyanezt a kérdést tette volna fel egy vele egykorú férfi (nem homo kategóriában)kb kapott volna 1 választ....lesujtó, hogy még mindig itt tartunk. De azért legyünk egyenrangúak. Akkor legyünk... :D
2023. szept. 3. 15:18
65/65 anonim válasza:
Végül is tök mindegy, válaszolók, csak kötözködni tudjatok. Ha nem tetszik egy kérdés, nem kell barátkozni a kérdezővel, ilyen egyszerű. Durva, hogy mindenki csak kötözködni tud itt. Most nem tök mindegy, l, vagy n, vagy o, p, q?
Szánalmas volt, az első oldalt végigfutottam, mindenki csak a kérdezőben keresi a hibát. Ezeket a hibákat minek leírni? Más is észreveszi, ha akarja, nélkületek is.
2023. szept. 3. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!