Lenne kedve valakinek barátkozni velem?
Figyelt kérdés
Unom már a komoly embereket, akik huszonévesen elkezdik másolni a felnőtteket, hogy nekik is gyűrű meg család meg minden. Én olyan barátot keresnék, akik hedonista életet folytat. Evés, ivás, szex megy nálam. Bár béna vagyok meg kell vallanom. Csak prostikkal voltam még, de sok prostis sztorim van amúgy. Szeretnék nőket is, barátnőket meg kalandokat, de eléggé bénázok és válogatós is vagyok, meg értek különféle sérülések. Amúgy szeretem még a scifiket is. A rejtély, a Lost és az X-akták nagyobb kedvencem. Szóval szívesen ismerkednék olyan korombeli (26 éves vagyok) sráccal, aki vagy ért a nőkhöz vagy hasonlóan szerencsétlen mint ő, de szereti habzsolni a nőket, a prostizást meg az életet. Azt gondolom, hogyha olyan bénázgatós mint én akkor kölcsönösen tudnánk egymást segíteni. Ha meg nem akkor tudna nekem segíteni talán. Ja még a lényeget kihagytam elektromos gitáron tanulok egy éve, meg a rock zenét is szeretem, meg a strandok és az élményfürdőzést is.2023. szept. 1. 13:54
1/9 A kérdező kommentje:
Helyesbítek *hasonlóan szerencsétlen mint én
2023. szept. 1. 13:57
2/9 anonim válasza:
"Azt gondolom, hogyha olyan bénázgatós mint én akkor kölcsönösen tudnánk egymást segíteni."
ezt hogy érted? egymássaé basznátok? xdd
2023. szept. 1. 14:16
3/9 anonim válasza:
Közös prostizás érdekelne! Egyedül sose mertem belevágni eddig még.
2023. szept. 1. 14:35
4/9 anonim válasza:
Na, hirtelen azt hittem, hogy még skizofrén is vagyok és én írtam ki. 🤣🤣🤣
2023. szept. 1. 15:46
5/9 anonim válasza:
Te nem hedonista vagy, hanem egy prostihoz járó kétbalhere
2023. szept. 1. 16:41
6/9 anonim válasza:
Ha fizeted az én részemet a prostinál felőlem én megmutatom hogy kell profin beverdesni az 5 centis pusztítót 👌😎
2023. szept. 1. 17:30
7/9 anonim válasza:
Cringe
2023. szept. 1. 18:37
8/9 anonim válasza:
Pár tanáccsal el tudlak látni,ha gondolod,komoly tapasztalatra tettem szert prostizás terén,meg úgy általában nőzés terén.
De idősebb vagyok jóval,44F.
2023. szept. 3. 10:40
9/9 anonim válasza:
Idehaza? Kizárt!
2023. szept. 12. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!