Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne velem barátkoz...

Valaki szeretne velem barátkozni akár személyesen is?

Figyelt kérdés
26 éves fiú vagyok. Pest megyében lakom. Sajnos nincs sok barátom akikkel tudnék beszélgetni vagy találkozni. Fiúkkal és lányokkal is szívesen barátkoznék. Szabadídőmben szeretek zongorázni, sétálni, filmet nézni illetve kint lenni a természetbe. Nyugodtan írj prívát üzenetet ha te is szeretnél velem barátkozni. Előre is köszönöm!

2023. aug. 24. 18:16
 1/5 anonim válasza:
Én szívesen barátkozom veled! 21 éves lány vagyok :)
2023. aug. 24. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Írtam neked és köszi:)
2023. aug. 24. 21:28
 3/5 anonim válasza:

Én szívesen barátkozom bárkivel, aki ide tévedne.

Szintén Pest megye, de gyakran járok Budapestre, mert ott van az iroda, így hetente 1-2x járok a városban. Zongorázni nem tudok, de én magam is nagy természet kedvelő vagyok. Rengeteget biciklizek. futok. Sorozatot es filmet nem igazán szoktam nézni, de nem vetem meg, mert régen nagyon sokat néztem. Mostanában inkább olvasok. 24F

2023. aug. 24. 22:29
 4/5 anonim válasza:

Irj

40 F

2023. aug. 25. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igyekszem visszaírni.
2023. aug. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!