Valaki ismerkedni?
Lehet, hogy ti magyarok vagytok, de egyikőtöknek se megy a magyar szövegértés, csak az okoskodás, és ez gáz.
"Olyan aki romániában él, de magyar."
Vagyis Romániában élő magyar emberrel szeretne ismerkedni. A Romániában élő magyar emberekről, joggal várja el, hogy tudjon magyarul, és így teljesen helyénvaló, hogy magyarul teszi fel a kérdést.
Egyébként én már leveleztem itt erdélyi magyar sráccal, és egy magyar nővel is leveleztem, aki írta, hogy megismerkedett egy erdélyi nővel, és meg is látogatta. Más határon túli magyarok körében is elterjedt az oldal, sőt Németországban élő magyarral is leveleztem már itt, tehát több dolog lehetséges, mint amit elsőre feltételeznek az okoskodók.
#5 Igazán? Akkor kisegítenél egy kis szövegelemzéssel? Csak a félreértésre tértem ki, a többit nem kell, mert az evidens.)
Amúgy nem mondom, a kérdező tényleg rosszul fogalmazott, de azért én ezt szűrtem le.
És hol itt a gubanc?! Romániában élő magyarral szeretne ismerkedni, tehát teljesen logikus. Viszont előttem mindenki azzal jött, hogy nem magyarnak miért ír magyarul, stb.
Na de részemről lezárva. Nem követem tovább.
Amúgy óvva intek minden 16 év alattit, hogy így ismerkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!