Van itt szingli, barátkozós, nárcisztikus jellemvonásoktól mentes nő 40-50 között?
Vagy legalább csak olyan kis mértékben vannak nárcisztikus dolgai, ami a normálison belüli; illetve van annyira tudatos és jóindulatú, hogy felismeri és korrigálja, ha előjön egy reakcióban ilyesmi.
(Gondolom, néhány igen törékeny egót már ez is triggerelni fog.)
Kérdező, miért pont ez a kritérium?
Miért pont a nárcisztikus?
Ezzel a típussal egyszer már befürödtél?
Az nem baj ha egy nő pl. igénytelen önmagára vagy a környezetére (rendetlen), vagy elkényeztetett hisztis, nem képes az együttműködésre, vagy megbízhatatlan stb, csak nárcisztikus ne legyen? :)
Nem rosszból kérdezem, csak érdekelne.
#36:
Ezek csak példák. Bármit írhattam volna ami esetleg neked olyan rossz tulajdonság hogy még barátkozni sem lenne kedved az illetővel.
Ha már pl. barátkozol valakivel, akár meg is hívhat magához, és ha te nem tudsz azonosulni a rendhez való viszonyával abból lehetnek "problémák".
De ez csak egy példa volt.
A kérdésem lényegét egyébként ügyesen kikerülted!
(#35)
39: ugy válaszoltam, ahogy szándékoztam. Kellő realitás érzékkel belátható, hogy egyéb kérdések az ismerkedés folyamatában derülnek ki. Nem lehet életszerűtlen, szociálisan bizarr kritériumokat elvárni, azzal szembesíteni valakit, hogy "raksz rendet otthon". Ez kiderül indirekte később. Nem hajón utazunk,hogy csak a cél kikötőben lehet kiszállni.
Neked okoznak az ilyen élethelyzetek gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!