Van kedve valakinek barátkozni? 23/n
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van kedve valakinek barátkozni, sajnos nincsenek barátaim csak barátokat keresek,elég magányosnak érzem magam.Általában fiúkkal jobban kijövők de lányok is írhatnak nyugodtan.Őrülnék ha valakivel végre tartalmasan is lehetne beszélgetni és két mondat után nem tünne el.
2023. aug. 18. 13:43
21/26 anonim válasza:
Perzse, írj pár nap után, amikor lemorzsolódtak az idióták ;)
2023. aug. 18. 23:20
22/26 anonim válasza:
Nekem nincs, mert úgyis az lenne, hogy előbb vagy utóbb nem írok vissza / te nem írsz vissza.
Ha van valami normális elérhetőséged, facebbok, discord és hajlandó vagy elküldeni, akkor van kedvem. Arctalan es névtelen emberekkel való baratkozastol már rég elment a kedvem ezen az oldalon.
24F
2023. aug. 19. 09:53
23/26 anonim válasza:
huh baszki azota milyen sok jelentkezo erkezet 😮
én komolyan mondom ma már csak lányok kellenek mindenkinek, még a lányoknak is
2023. aug. 19. 11:30
24/26 anonim válasza:
Igen persze. Nyugodtan írhatsz. Szívesen barátkoznék veled.
2023. aug. 20. 15:32
25/26 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha még van kedved. 24F
2023. aug. 23. 12:37
26/26 anonim válasza:
Szia! Én szívesen beszélgetnék🙂 Egyébként ha tudsz/szeretsz Malmozni akkor ajánlom a Malom Játék-Online-t, ott lehet beszélgetni az emberekkel játszás közben én imádom :))
2024. jan. 11. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!