Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol és hogyan tudnék ismerkedn...

Hol és hogyan tudnék ismerkedni másokkal?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem vagyok az a típus akinek egy csomó barátja volt mindig is, de mindig volt valami közeg ami segített ismerkedni/barátkozni másokkal (suli, sport leginkább). Amióta egyetemista vagyok az összes ilyen régebben megismert ember szépen lassan eltűnt az életemből, illetve egy idő után én is úgy voltam vele hogy ha soha nem is érdeklődnek felőlem maguktól, én minek keressem őket.

Nem mondom hogy brutálisan unatkozom mert az egyetem mellett dolgozok is, szóval azért nem az van hogy időm mint a tenger, de baromira egyedül maradtam és elég magányos vagyok, a családomat leszámítva nem sok emberrel beszélek, velük is beszélgetésen tól nem jut a dolog.

Egyetemről van néhány ember akivel néha beszélek, de ennyi, azt vettem észre hogy az emberek többsége nem akar onnan barátkozni (vagyis az én szakomon úgy néz ki).

Munkatársakkal néhánnyal elvagyok, többieket addig elviselem amíg muszáj velük együtt lenni, aztán húzok el én is onnan.

De igazából nem tudom hogy hol kéne ismerkednem. Akár barátkozás, akár társkeresés céljából. Nem vagyok bulizós típus, ilyen helyen nem érzem jól magam, és egyedül meg tök rossz érzés nekem rendezvényekre menni ahol az emberek nagy része barátokkal van, illetve elég fura dolognak tartom random odamenni valakikhez hogy "sziasztok, szeretnélek megismerni titeket" vagy nem tudom.

Mik azok a helyek, alkalmak, stb ahol és amikor nem gáz ismeretlenekkel szóba elegyedni? És ezt hogyan lehet úgy kivitelezni hogy ne égessem magam és ne hozzak másokat kellemetlen helyzetbe?

2023. aug. 14. 11:35
 1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
2023. aug. 14. 11:41
 2/6 anonim válasza:

Élőben nem tudom

De itt gyakori kérdésen lehet

Ha nem zavarnak a melegek akkor anotalkon

Meg ott vannak a társkereső oldalak meg

Dc szervereken

Pl

2023. aug. 15. 10:16
 3/6 anonim válasza:

Szia, merre laksz, hany eves vagy, es f vagy n?

23/f

2023. aug. 15. 17:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Írtam hogy egyetemista, és azt is hogy nappalis, ez gondoltam elég támpont, amúgy se konkrét "évjáratban" keresek barátokat, vagy potenciálisan partnert.

Az pedig hogy valaki ismerkedni akar, de nem tudja hol és hogy, nem annyira nem specifikus szerintem.

De ha ez fontos, 22 éves srác vagyok, budapesti, vagyis itt tanulok.

#2 Pedig pont élőben szeretnék, mert vagyok ilyen ódivatú hogy nem szeretek zsákbamacskát játszani, ha szimpatikus, ha nem szimpatikus sokkal hamarabb kiderül, sokkal jobban megismered.

Anotalkon nagyon minimális az értelmes élet jele, próbáltam már. Bevallom, van akivel több mint fél éve beszélek onnan, de a nagy távolság miatt abszolút nem éri meg találkozgatni.

Itt nem sok jó tapasztalatom van, bárkivel beszéltem eddig itt mind vagy megunta a beszélgetést, vagy én untam meg hogy alig járult hozzá.

Neten tudom hogy kell ismerkedni, de én élőben szeretnék, csak sose tudtam igazán, ehhez szeretnék inkább tanácsokat, hogyha tudtok adni.

2023. aug. 15. 20:14
 5/6 anonim válasza:
Szia esetleg a lányokkal való barátkozás lehet?(csak barátság)?
2023. aug. 15. 20:57
 6/6 anonim válasza:
melyik egyetem, milyen szak
2023. aug. 18. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!