Lenne kedvetek barátkozni?
Figyelt kérdés
22 vagyok, lassan 23, egyetemista, dolgozom, sportolok, vannak haverjaim, de egy igaz baratom sincs, aki felhivna hogy miujsag, hogy vagyok, lenne e kedvem valamihez.. normalis ertekrendekkel rendelkezem, kulturalt vagyok, vannak celjaim, szoval ha valaki magara ismer, es lenne kedve dumalni, en adok neki egy eselyt, az keressen nyugodtan. A kiletem sem titok, ha valaki ramir egybol latni fogja a nevem amint valaszoltam, szoval nincs mit titkolnom2023. aug. 8. 22:30
1/7 anonim válasza:
Társkeresőben gyakran olvasom azt, hogy normális értékrend, de lövésem sincs, hogy ez alatt a hirdető mit ért: konzervatív vagy liberális.
Volt, aki egy kétmondatos bemutatkozásában ötször dobta be a normális szót, ami szerintem nem normális. :)
2023. aug. 8. 22:57
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kell ezt megmagyarázni, próbáltam már itt barátot találni de eddig fura emberek jöttek szembe , szóval igazából ennyi.. a normális értékrend nálam annyit tesz, hogy dolgozom, tanulok, emberileg is fejlesztem magam, értelmes vagyok, ennyi
2023. aug. 9. 11:10
3/7 anonim válasza:
Keress 1prostot vagy dominat aki meghallgat
2023. aug. 9. 13:13
4/7 anonim válasza:
Prostit
2023. aug. 9. 13:13
5/7 anonim válasza:
Szia.
Ha gondolod írj, szívesen barátkozok.
24 éves srác vagyok.
2023. aug. 9. 13:36
6/7 anonim válasza:
Hali,
Ha van kedved írj nyugodtan.
20/l
2023. aug. 9. 14:43
7/7 anonim válasza:
Írj, csak találunk valami közös témát, ha szeretsz gamerkedni akkor közös játékot
2023. aug. 18. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!