Bulitársat keresek, (Bp)18/L, valaki?
Sziasztok!
Szeretnék eljárni bulizni, viszont az én társaságom nem éppen, így embert keresek ehhez!:D
Szia, 2 fős buli nálam?
Választhatsz zenét.
24F
Kétfős buli, de hozzád kell mennünk, mert a feleségem GYESen van :$
35😭, Béla
Igen, mert akinek van házimozija és néha megnéz egy filmet az csak tespedt ficsur lehet?
Szóval állításod szerint minden moziba járó ember sportos, filigrán és a többi? Aki meg otthon néz filmeket az dagadt?
Hagylak ebben a hitvallásodban, nem foglak meggyőzni, hogy miért nincs igazad, annyit viszont elmondok, hogy nem, nem vagyok tespedt, se dagadt és nem tűröm, hogy látatlanban egy idióta a gyakorin bármi ilyet leírjon rólam.
1 tulajdonság többet is magával húz te zseni :) Azt mondtad lusta vagyok, a lusta ember általában a sporthoz nem sok köze van, és sok esetben még dagadt is, meg zabál. Bőven elég volt az amit írtál.
Ajánlom a nyugi pirulát, vagy menj és szedj fel egy nőt, mert elég feszült vagy, hogy a semmiből egy vadidegennek csak úgy elkezdesz baromságokat írni, de tudod mit jelentem is a személyeskedést és meglátjuk kinek van igaza, mert a válaszodnak sok köze nincs a kérdéshez.
A lusta szót sem írta, egyébként nem kell nőt felszednem, mert nő vagyok,okos.
Egyébként, most kivel beszélgetsz egyáltalán...
Szóval a kérdéshez, az egyes válasznak, azaz gyere fel hozzám dugni válasznak, több köze van, okos,nem - nem, okoska...
ÚRISTEN SZERINTED MIT JELENT A TESPEDT?
9-es te valami nagyon hülye vagy el se olvasom amit írtál, mert konkrétan a szó jelentését se tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!