Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Bulitársat keresek, (Bp)18/L,...

Lili0800 kérdése:

Bulitársat keresek, (Bp)18/L, valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék eljárni bulizni, viszont az én társaságom nem éppen, így embert keresek ehhez!:D

2023. aug. 8. 20:00
1 2
 1/17 anonim válasza:

Szia, 2 fős buli nálam?

Választhatsz zenét.

24F

2023. aug. 8. 20:13
 2/17 anonim válasza:

Kétfős buli, de hozzád kell mennünk, mert a feleségem GYESen van :$

35😭, Béla

2023. aug. 8. 20:25
 3/17 anonim válasza:
Minek ha bármit letölthetek ncore-ról és van házimozim? sokkal jobb a nem csámcsogó embereket hallgatni és kényelmesen megnézni a filmet a saját otthonomban, sokkal finomabb saját készítésű nasikkal...
2023. aug. 8. 20:25
 4/17 anonim válasza:
Mert az egy tespedt ficsur szextánca, a mozi pedig egy randevú!
2023. aug. 8. 20:30
 5/17 anonim válasza:

Igen, mert akinek van házimozija és néha megnéz egy filmet az csak tespedt ficsur lehet?

Szóval állításod szerint minden moziba járó ember sportos, filigrán és a többi? Aki meg otthon néz filmeket az dagadt?

Hagylak ebben a hitvallásodban, nem foglak meggyőzni, hogy miért nincs igazad, annyit viszont elmondok, hogy nem, nem vagyok tespedt, se dagadt és nem tűröm, hogy látatlanban egy idióta a gyakorin bármi ilyet leírjon rólam.

2023. aug. 8. 20:40
 6/17 anonim válasza:
Egyetlen egy általad írt jelzőt nem említett az 5-ös,a tespedten kívül, ahhoz pedig ajánlanám az értelmező szótár használatát.
2023. aug. 8. 20:45
 7/17 anonim válasza:

1 tulajdonság többet is magával húz te zseni :) Azt mondtad lusta vagyok, a lusta ember általában a sporthoz nem sok köze van, és sok esetben még dagadt is, meg zabál. Bőven elég volt az amit írtál.

Ajánlom a nyugi pirulát, vagy menj és szedj fel egy nőt, mert elég feszült vagy, hogy a semmiből egy vadidegennek csak úgy elkezdesz baromságokat írni, de tudod mit jelentem is a személyeskedést és meglátjuk kinek van igaza, mert a válaszodnak sok köze nincs a kérdéshez.

2023. aug. 8. 20:48
 8/17 anonim válasza:

A lusta szót sem írta, egyébként nem kell nőt felszednem, mert nő vagyok,okos.

Egyébként, most kivel beszélgetsz egyáltalán...

Szóval a kérdéshez, az egyes válasznak, azaz gyere fel hozzám dugni válasznak, több köze van, okos,nem - nem, okoska...

2023. aug. 8. 20:52
 9/17 anonim válasza:

ÚRISTEN SZERINTED MIT JELENT A TESPEDT?

9-es te valami nagyon hülye vagy el se olvasom amit írtál, mert konkrétan a szó jelentését se tudod.

2023. aug. 8. 20:54
 10/17 anonim válasza:
🤣🤣🤣
2023. aug. 8. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!