21/29 anonim válasza:
Anyámnak volt. :D Szerettem azt a motort, mert a világból ki lehetett vele menni, olyan keveset fogyaszt. Ha meg mégis kifogy, lehet tekerni. :D
2023. aug. 6. 09:41
22/29 anonim válasza:
Basszus, tekerni? Olyan rohadt nehéz hajtani, mint ha sárban tekernél kemping bicajt! Szomszéd járt ilyennel, egyszer ideadta, egy sárga veszedelem. 😁
2023. aug. 6. 09:45
23/29 anonim válasza:
Nekünk piros volt, megkímélt állapotban. Volt, hogy tekertem. De én bringás vagyok. Szóval nekem volt hozzá combom. [Bocsi kérdező a spam-ért. 😅]
2023. aug. 6. 09:48
24/29 anonim válasza:
Hát, én eléggé gönye vagyok pasinak is, nekem nehezen ment. Habár ha a motor hajtotta, akkor sem ment százzal. :D
2023. aug. 6. 09:59
25/29 anonim válasza:
Számomra ez egy hét évvel ezelőtti sztori. Akkor még robogóztam. Az is ment 90-nel, de a babettát is szerettem, mert annak is megvolt a saját élvezeti faktora. Ment talán 45-tel hátszéllel, szakadékban. :D
2023. aug. 6. 10:04
26/29 anonim válasza:
Baszod, kerékpáros megelőzött, pedig Babettával együtt nem vagyok 50kg. :D
2023. aug. 6. 10:13
27/29 anonim válasza:
Hát hallod, az én is könnyen lehettem. Országutizok, szóval gyorsan megyek. Én is nem egyszer lehagynám magam. 😅
2023. aug. 6. 10:20
28/29 anonim válasza:
Szerintem nem, ez valamelyik szomszéd volt, valami öreg keróval és elszágudott mellettem, ez meg csak vonyított alattam és alig haladtam. Kiderült hogy valami szar benya került bele, talán olaj nélkül, azért csinálta ezt. 😁
2023. aug. 6. 10:24
29/29 anonim válasza:
Hát én sem lennék túl gyors, ha pl kivennék az első kereket..
2023. aug. 6. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!