Valakinek lenne kedve kései órákban rendszeresen chatelni?
Figyelt kérdés
Máshol élek és az időeltolódás miatt a nap nagy részében nincs kivel beszélnem. Ezek nálatok többnyire esti / éjjeli órák. Ha valaki esetleg ilyenkor aktív, azzal szívesen chatelnék. 21 éves fiú vagyok, a te nemed és korod igazából mindegy.2023. aug. 4. 21:36
1/6 anonim válasza:
Jó neked, irt hagytad ezt a trágyasombot, egyetem után én is megyek.
24F
2023. aug. 4. 21:54
2/6 anonim válasza:
#1 sok volt a tütüke vagy okoskodik a telefon? 🤣
2023. aug. 4. 21:57
3/6 Noren1989 válasza:
Nem-nem, az egyetem volt túl sok 🤫
2023. aug. 4. 22:03
4/6 A kérdező kommentje:
16 éves korom óta élek kint... Akkor nem volt választásom, most viszont nem jönnék ki újra. Tervben is van a hazaköltözés.
2023. aug. 5. 02:10
5/6 anonim válasza:
Hali!
Én szívesen chatelnék veled!:)
Sajnos én is külföldön élek ( már külföldön is születtem), de én szerencsére "csak" kb 1000 km-re vagyok távol a hazámtól (mármint Magyarországtól), szóval nincs időeltolódás xD
Azt még hozzáteszem, hogy nem nagyon vagyok éjjel aktív, én viszonylag korán szoktam lefeküdni (22 és 23 óra között), de az esti órákban szerintem én is rendszeresen ráérnék beszélgetni:)
18/f
2023. aug. 6. 09:03
6/6 anonim válasza:
Nekem írhatsz.
2023. aug. 6. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!