Budapesti lányok, benne vagytok ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Ha többet szeretnél kihozni a nyár végéből, akár esti beszélgetések, mozi, szabaduloszoba, vagy extrémebb program, írj privibe. Mindenre nyitott vagyok, nemrég költöztem Pestre és hiányzik a lány társaságok hangulata:')
Bármi kérdésed van, válaszolok priviben.
20f
2023. aug. 1. 20:56
1/6 anonim válasza:
"Lany tarsasagok hangulata" 😂
Hat az nekem is... 😆
2023. aug. 1. 23:29
2/6 anonim válasza:
Hölgyháremet nem érdemes tartani. :)
Csak nem egy szakajtó gyereket akarsz felnevelni ugye?! Mekkora megélhetési forrást tudnál megteremteni?!
2023. aug. 2. 07:57
3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit férre értettek vagy én nem fogalmaztam jól. Szórakozni, bulizni akarok, nem háremet. A másik nem tudom hogy tartozik ide a bevételem, de megvagyok vele elégedve.:))
2023. aug. 2. 08:34
4/6 anonim válasza:
Cm/kg?
2023. aug. 2. 21:51
5/6 A kérdező kommentje:
4-es, nem értem hogy tartozik a kérdéshez. Kicsit olyan érzésem van mintha egy áru lennék xd. Amúgy jó átlagokkal rendelkezek, bár különböző okokból abba hagytam az edzést, de személyi edző képzést végeztem
2023. aug. 2. 22:45
6/6 anonim válasza:
csak azért kérdeztem, mert a magasabb srácok jönnek be és akik nem túlsúlyosak
2023. aug. 3. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!