Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve haverkodni...

Valakinek van kedve haverkodni, urbexeleni?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Ha van valaki, aki szeret elhagyatott helyeken mászkálni mint én, és Miskolc környéki, az nyugodtan írjon rám.

Én introvertált típusú vagyok, élőben nehezen barátkozok, ezért próbálkozok itt. Tehát nem szeretek bulizni, társaságba keveredni, magamnak való vagyok, de egyébként bárkivel kijövök, ha érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk.

2023. júl. 26. 22:51
 1/4 anonim válasza:
Ha magadnak valo vagy minek keresel itt embereket?
2023. júl. 27. 20:44
 2/4 anonim válasza:

Addig mászkálsz elhagyott helyeken amig megtámadnak a kobor kutyák és megerőszakolnak, ezt akarod?!

Amúgy miaz a "urbexeleni"?

2023. júl. 27. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:

1: leírtam, miért itt keresek embereket. Interneten könnyebben ismerkedek.

2: egyedül még nem mentem semmilyen elhagyatott helyre. Ezért keresek olyan embert, akit szintén érdekel ez a hobbi.

“miaz a “urbexelni”?”

A kommented első sorában benne van a válasz.

2023. júl. 27. 21:50
 4/4 anonim válasza:
Talalsz valami perverz allatot amkivel elmentek egy elhagyatoot helyre es kirabol azt akarod?
2023. júl. 28. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!