Vannak itt hasonló emberek Debrecen környékéről?
Vannak itt hasonló emberek Debrecen környékéről akik szívesen ismerkednének. Főleg barátokat keresek, szóval nem párkapcsolatot.
30 éves férfi vagyok, introvertált, így jobban szeretek kisebb társaságban lenni hasonló emberekkel. Szeretem a kreatív időtöltéseket, az alkotást. Sok dolog érdekel még a művészeteken kívül, főleg a tudomány és a filozófia, sokat elmélkedek én néha jó lenne ezeket megosztani másokkal is, eszmecserét folytatni, hogy ők hogy látják a dolgokat. Ezek komoly dolgok de azért vevő vagyok a hülyülésre is :)
Alkoholt csak nagyon ritkán fogyasztok, nem dohányzok.
34/F. Debrecen,introvertalt.
Ha gondolod,irj :)
Hát a művészetek, tudomány és filozófia meglehetősen tág fogalmak, ezek alapján nem tudom, mennyire lehetünk hasonlóak :D
De szintén introvertált, elmélkedős ember vagyok, aki szívesen beszélgetne bármi ilyesmiről. Ha gondolod, írj.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!