Hol tudnék ilyen emberekkel találkozni?
Erdő szélén sátoroznak az oláh cigányok,
biztos ők majd segítenek menj oda hozzájuk.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert <3 <3 <3
Viccen kívül
#11 "egy projekt manager élete se a nagy hedonizmus vagy egy orvosé, tanáré. Pedig ők aztán megalapozták a dolgot elég tanulással és munkával.
Senki sem beszélt itt hedonizmusról - téged kivéve. De erre mondom, hogy ha valami neked nem tetszik, akkor olyasmit kell keresni, ami megfelel. Én például informatikus vagyok, szeretem, amit csinálok, és nem döglök bele a munkába.
Ugyanakkor az úgymond önfenntartás is komoly munkát igényel. Az étel nem kerül varázsütésre az asztalra, az áram nincs ingyen, a kályha sem varázslattal működik, hanem tüzelővel, amit meg kell termelni. De nyugodtan próbáld ki, legyél "önellátó", és megtudod, hogy az mivel jár.
"Vagy azért az évi két hét szabiért kéne hasra vágni magunkat?"
Mondjuk az a 20 nap, ami egy pályakezdőnek jár, az akárhogy is számolom, 4 hét, de hát ide vezet, ha valaki az általános iskolába is csak melegedni jár.
És amúgy... nem, normális körülmények között nem a "2 hét" szabadságért dolgozik az ember, hanem mondjuk a fizetésért. Tudod, azt is kapnak ám a munkáért! Illetve normális körülmények között az embert motiválja az, ha a szakmájában valamit elér.
Megalapozni a jövőt pedig pont azt jelenti, hogy olyan irányba tereled az életedet, ami neked megfelelő. Ha te nem bírnád az orvosi pályát, akkor nem az orvosira kell menni. Nem csak orvosok, pedagógusok, ügyvédek, meg projektmenedzserek léteznek ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!