Tegnap a fóti tónál láttam egyvékony lányt bringás kislánnyal? (rózsaszín felső, fekete nadrág) Szívesen megismerkednék vele.
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 03:52
21/27 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Csak nem te érdekelsz. Van ilyen. Te sem nagyon néztél meg magadnak.
2023. júl. 7. 15:23
22/27 anonim válasza:
24órán belül meglesz a lány. A legjobb embereinet állítom az ügyre. Megvizsgáljuk a helyszínt és mindenkit kikérdezünk a környéken. Amint van valami jelentkezem!
2023. júl. 7. 15:25
23/27 anonim válasza:
De ha gyereke van elég nagy eséllyel férje is
2023. júl. 7. 16:06
24/27 anonim válasza:
Miért kell ízekre szedni a kérdezőt, mert a vékony lányok tetszenek neki? Én nem vagyok se huszonéves fiatal, se vékony, mégsem utálom őt látatlanban azért, mert nem vagyok se az esete, se a korosztálya. Az is igaz, hogy az én életemből kimaradt a "nem vagyok elég vékony neki" sóvárgás, mert akik nekem tetszettek, azok sosem azon agyaltak, hogy vállalhatatlan a 105cm a fenekem és e-s a melltartóm.
2023. júl. 7. 17:57
25/27 anonim válasza:
Nem azért mert a vékonyak tetszenek neki, hanem mert férjes asszonyal akar összejönni.
2023. júl. 7. 18:06
26/27 anonim válasza:
Vesszek meg, ha látok házasságra utaló nyomokat. Vagy péntek van és bamba vagyok. #25
2023. júl. 7. 18:13
27/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem láttam én sem, de mindegy. Itt nem lehet kérdezni. Ez az oldal nem arra való. 😅🤷♂️
2023. júl. 7. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!