32 éves budapesti férfi vagyok, eddig nagyon jó, most viszont sajnos picit megbicsaklott élettel. Új barátokat keresnék, akár nők, akár férfiak személyében. Van kedve valaki(k)nek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Új barátokat keresnék, akár nők, akár férfiak személyében. Értelmes, eddig optimális életet élő, most viszont szinte mindenben új életet kezdő ember volnék. Szívesen venném olyan emberek társaságát, akikkel ténylegesen lehetne nem csak levelezni, hanem kölcsönös szimpátia esetén akár a "való" életben barátkozni is.2023. jún. 25. 19:23
11/13 A kérdező kommentje:
9-es privátban szívesen kifejtem neked. Vezető pozícióban voltam huszonéves koromtól kezdve már, sokat dolgoztam, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem. Vágyom nagyon a letisztult beszélgetésekre, az érdek nélküli kapcsolatokra. Ha esetleg nincs ilyen, akkor is :)
2023. jún. 25. 20:51
12/13 A kérdező kommentje:
10-es ha esetleg van kedved szívesen beszélgetek veled, de nem szeretnék itt privátban senkit zaklatni. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését azzal szívesen kommunikálok :).
2023. jún. 25. 20:52
13/13 anonim válasza:
Szia! Én jelenleg még vidéken élek, de ha minden a tervek szerint alakul nemsokára pestre költözök! Láttam az egyik válaszodban, hogy te is hasonlóan vállalkozói ambíciókkal rendelkezel, ahogy én is:) ez már biztosan egy közös pont lenne, úgyhogy ha gondolod írj!
2023. jún. 26. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!