Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Fiú lány barátság esetén ezt...

Fiú lány barátság esetén ezt a kijelentést hogyan értelmezzem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom (26,25 évesek vagyunk) 3 éve, majdnem minden nap beszélünk mindenféléről, jól megértjük egymást, úgymond lelkitársak vagyunk. Pár hete elejtett egy kijelentést, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. Ezt a kijelentést hogy lehet értelmezni nehogy félreértsek valamit? Csak mint barátokra gondolhatott mikor ezt kijelentette?
2023. jún. 20. 11:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Tegnap este kibújt a szög a zsákból, beszélgetés közben előjött a téma, és átbeszéltük, igen ő már néhány hónapja többet szeretne, de nem mert kezdeményezni, mert félt hogy mi lesz ezután a barátságunkkal.

Nem tudom mit tegyek! Bejön mint lány, de eddig én nem gondoltam úgy rá hogy bármi komolyabb is lehetne köztünk. Át kell gondolnom.

2023. jún. 21. 08:35
 12/15 anonim válasza:
Legalább már tisztázva vannak az igények. Én azt javaslom, ha számodra is szimpatikus, és tényleg eddig is jóban voltatok, érdemes lehet megpróbálni. De nyilván ti látjátok a helyzetet, úgyhogy neked kell döntést hoznod, ne egy anonim oldaltól várj életre szóló tanácsot.
2023. jún. 21. 12:13
 13/15 anonim válasza:

SOHA SENKI nem érti meg mi fog történi egy fiú-lány barátságban.

99%-ban az egyik fél többet fog érezni egy idő után, aztán ha kölcsönös egy olyan kapcsolat lesz szív leszakad. Ellenben ha a másik nemet mond akkor csá, másik meg “belehal” és vége az addigi dolgoknak.

2023. jún. 21. 14:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, szóval nem szeretném megbántani, ezért is vacillálok mit tegyek, hogyan is érzek stb stb. Nehéz döntés lesz! Nekem így kényelmes volt csak az utóbbi időben egyre több jelet adott, én csak baráti jeleknek tudtam be, pedig nem azok voltak. Volt hogy buliban ölelgetett simogatott, persze csak óvatosan, nem gondoltam túl akkor sem. Át kell gondolnom a helyzetet.
2023. jún. 21. 15:41
 15/15 anonim válasza:

Én amúgy tegnap még azt gondoltam, a kérdező a lány és a "nagyon jó barátja" a fiú, de most látom, hogy nem ez a helyzet. (én ffi vagyok)

Voltam már hasonló helyzetben, nem is egyszer. Eddig csak a nemleges választ próbáltam ki, mindkét esetben az lett a vége, hogy elveszítettem egy "nagyon jó barátot". :( Tapasztalatom szerint a nők többsége nagyon nehezen viseli el a visszautasítást, aminek részben az lehet az oka, hogy eleve ritkán lesznek ők a kezdeményezők.

Utólag sokáig gondolkodtam rajta, hogy "mi lett volna, ha mégis megpróbáljuk", de akkor az volt az érzésem, hogy csak tönkretennénk egymás életét, ezért mondtam rá nemet. De az ilyesmi teljesen szubjektív, ezért nem nagyon tud senki jó tanácsot adni neked ebben, egyszerűen neked kell érezned, eldöntened.

A leírtak alapján mindenesetre nekem az jön le, hogy ez a lány teljesen odavan már érted mostanra, lényegében elképzelhető, hogy hónapok óta szerelmes beléd. Az esélyek nagyon jók arra, hogy ebből valami szuper szülessen. Ugyanakkor jól jegyezd meg, hogy semmivel nem bántanád meg jobban, mint hogyha csak azért mennél bele a dologba, mert nem szeretnéd megbántani, de valójában kényszerből teszed és nem szívből, mert annak csak rossz vége lehet és elég hamar rá fog jönni.

2023. jún. 21. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!