Mik ezek a válaszok?:DDD
A kérdező a "barátkozás" szót használta, ráadásul a kulcsszavak közt is a "barát" szó van. Meg a kecske:D
Szóval honnan jött ez a társkeresős vonal?
A "játékBAN" kifejezés miatt én is videójátékra asszociálok. Ebben az esetben nyilvánvalóan a válasz: multiplayer játékokban:D Egyrészt nem árt, ha érdekel az adott játék és jó is vagy benne. De legalábbis kitartó. A lövöldéket nem ajánlom, ott a játék tempója és természete miatt az a nagy kérdés, hogy ki a csicska és ki a csicskább.
Én anno Jedi Academyn találtam egy halom embert akikkel elég sokat beszélgettem más platformokon is. Amolyan netes barátság lett belőlük. Egyébként meglepő módon a Jedi Academy szerverei még mindig élnek, bár nagyon nem hasonlítanak már arra, amilyen eredetileg volt:D
A másik jó lehetőség az MMORPG. Persze ott a WoW, igen, de teljesen fölösleges havidíjas játékra gondolni, van egy halom másik. Lineage, New World, Valheim stb... Ezek azért jók, mert mászkálás közben találkozol egy halom emberrel és chatelni is van időtök bőven. Anno Lineage II-ben szintén jópár embert ismertem meg.
Persze az elsődleges közös pont így a játék lett, MMORPGnél kb a találkozási pont is. Dee van kivel játszani és idővel akár jobban meg is lehet ismerni a másikat és valós barátságot kötni. Bizonyítottan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!