Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek beszélgetn...

Van kedve valakinek beszélgetni az élet mély és kevésbé mély dolgairól?

Figyelt kérdés
Van életfilozófiád? Szereted a pacalt? Rájöttem, hogy nem igazán ismerem az embereket a kis burkomon kívül, úgyhogy szívesen meghallgatom a véleményedet random dolgokról (ha valakinek fontos 18 vagyok)
2023. jún. 16. 20:37
 1/8 anonim válasza:

Életfilóm, hogy hagyom, hogy sodorjon a Sors, lesz ami lesz, elfogadom.

A pacalt meg utálom :D

2023. jún. 16. 20:45
 2/8 anonim válasza:
Nincs.
2023. jún. 16. 20:46
 3/8 anonim válasza:

Ez olyan borozgatós kérdésnek tűnik. Lehetne boncolgatni az élet nagy dolgait. Pacalt szeretem. Ha jól sikerül az első randim, kis túlzással a nagyanyád lehetnék 😀

Nincs életfilozófiám. Ahogy az ember tapasztal, érik, gyakran változik a véleménye. Néhány dolog mindvégig fontos lehet, de ez sem mindenkinek. Ami számomra lényeges, hogy az elveimet ne kelljen feladni, akkor békében vagyok a világgal és önmagammal. Nem egyszerű kivitelezni.

2023. jún. 16. 21:16
 4/8 anonim válasza:
Na én a pacalt azt nagyon szeretem!! Ez is a filozófiám, hogy: Ameddig te süketelsz a hülye fejeddel, én pucolom a pacalom. XD
2023. jún. 16. 22:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek jár egy virtuális vörösbor 🍷
2023. jún. 16. 22:39
 6/8 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek. Szeretném ezt a képességemet fejleszteni, sajnos nem tartom magam túl jó beszélgetőpartnernek, de igyekszem mindent megtenni, hogy egyre jobban menjen ez is.
2023. jún. 16. 23:26
 7/8 anonim válasza:
Amúgy valamilyen jó parasztos pacalreceptet linkelhetnétek ide mert én annak nagyon örülnék. Sajnos én ezt nem tudom megtenni mert nemrég vacsoráztam és már készülök magamra húzni a plédet és lassan betakarózom magamnak.
2023. jún. 16. 23:50
 8/8 anonim válasza:

Úgy igazán életfilozófiám nincs, de egy dolgot fontosnak tartok. Hogy soha ne vesszen el az emberből a gyerek. Amíg tudunk, és szeretünk, játszani, addig nagy baj nem lehet. Ha ez elveszik belőlünk, akkor ott kezdődik el a rohamos öregedés lélekben. Akármennyi idősek is vagyunk. Tudjunk játszani, nevetni, vidámak lenni. Na és játszani :)

Ja, meg persze sok-sok pacalt enni :D

2023. jún. 17. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!