Dr.Fingom sincs kérdése:
Sokat beszélő 22/f keres lány barátot, leginkább "fiús" lányt. Ha szereted a fekete humort és a depit,már van is közös témánk. XDD Szóval van itt olyan aki barátkozna?
Figyelt kérdés
Miskolc/de inkább Tiszaújváros környéke. Igazából nagy elvárás nincs, szeres depizni, és szeresd a spontán marhaságot. 😅😄2023. jún. 12. 17:35
1/10 anonim válasza:
"szeres depizni"
Hát te vagy nagyon fiatal vagy, vagy rettentően ostoba.
A depresszió az nem egy kibaxott divat és még véletlenül sem jó vagy poén.
Idióta..
2023. jún. 12. 17:45
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ostoba, igazából írhatam volna azt is hogy zárkózott, befelé forduló barátot keresek. De szerintem elég nehéz nem érteni hogy mit akartam kifejezni a kérdésnél, szóval vagy te vagy értetlen, vagy ostoba vagy. XDD
2023. jún. 12. 18:06
3/10 anonim válasza:
Sajnálom, de egy elviselhetetlen bohócnak hangzol. Általában sok sikert szoktam kívánni a kérdezőknek és szívesen barátkozom velük. Veled kapcsolatban pont az ellenkezőjét érzem.
2023. jún. 12. 18:58
4/10 anonim válasza:
Miért lányt keresel? Nemtől függetlenül lehet ilyen barátot találni.
2023. jún. 12. 19:47
5/10 anonim válasza:
#1 vagyok. A depresszió nem szimplán introvertáltság, hanem egy nagyon komoly betegség. Te meg itt bohóckodsz rajta unalmadban. Mintha rákos emberekkel akarnál barátkozni mert van egy szemölcsöd és az mekkora poén. Bohóc.
2023. jún. 12. 19:56
6/10 anonim válasza:
Egyet értek veled 5-ös.
2023. jún. 12. 21:33
7/10 anonim válasza:
Ki a tököm szeret depressziós lenni, te perverz beteg fasz?
2023. jún. 12. 21:45
8/10 anonim válasza:
Addig depiztek hogy egyutt lesztek ongyilkosok
2023. jún. 14. 09:14
9/10 anonim válasza:
Bárcsak a depresszió annyit jelentene, hogy zárkózott, visszahúzódó, introvertált személy.
Akkor nekem sem kellene naponta szenvednem...
2023. jún. 14. 09:19
10/10 anonim válasza:
En fiús nő vsgyok de szeretek jol lenni:)
2023. dec. 4. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!