Fiúk, Lányok, van kedvetek beszélgetni?
Tudom-tudom, ezeregyedik kérdés az oldalon. Viszont nekem nincs kikötésem, csak annyi, hogy maximum 20 éves legyél! Nemed mindegy, ha van jó téma, akkor fiúval is eltudok beszélgetni. Hetero vagyok mielőtt félreértené valaki a kérdést! Ha szeretnél beszélgetni akár keveset akár többet, írj nyugodtan.
17/f
Jó estét:),
Én szívesen elbeszélgetek veled, biztos hogy tálalunk közös témákat, hiszen én szinte mindenről el tudok beszélgetni bárkivel - legalábbis remélem, hogy ez tényleg így van 🤣 -, lehetnek általános dolgok, de komolyabb témák is. Szerencsére szinte mindenkivel a környezetemből nagyon jól kijövök, de rendes barátom jelenleg kevés van, de ez rajtam is múlik, hiszen akárkivel én ezért nem barátkozom :D (gondolom te se ).
Szóval nyugodtan írj rám, ha gondolod! Talán majd kibontakozik egy barátság vagy ha barátság nem is, akkor az is jó, ha elbeszélgetünk egymássá!
Nem tudom, hogy ez neked mennyire fontos, de 18/f.
20--2-3-4-5-6 es azt mar nem is szamolod a korod mert mindegy
Igazabol igy velekednek 20felett az emberek
36f szivesen beszelgetnek
Lehetoseg szerint bp
Chat.hu/skypeon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!