Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Utazótárs kereső app?

Utazótárs kereső app?

Figyelt kérdés

Szóval én szeretek utazni, videó vágással foglalkozok ezáltal fotózni és videózni is szeretek. Abban a helyzetben vagyok hogy a munkám miatt megtehetem, hogy sokat utazok viszont egyedül annyira nem buli a dolog… :D. Esetleg van ilyen applikáció ahol hasonló érdeklődésű embereket tudnék találni? Illetve olyanokat akik ugyanúgy megengedhetik maguknak ezt?

27 éves srác vagyok!

2023. jún. 11. 19:39
 1/3 anonim válasza:

Instan kell keresni hasonlo foglalkozasu emberekkel.

Nagy varosban akadnak ilyenek.

25ev koruli csajok fiuk, osszeallnak, épitik a karrierjüket, akár egy kisebb munka miatt utazgatnak ki akár egy honapra. Esetleg vallanak kint is fotozaokat. Neveket nem szivesen osztok meg.

De ha hasonlo az erdeklődésed, akar feszbukon is aktiv vagy, kirandululos, utazos csoportokban, is talalhatsz kiserőt, ilyen celra.

2023. jún. 12. 03:26
 2/3 anonim válasza:
Én szeretek, minden évben eljutok valahova külföldre. De nem keresek jól viszont..30/F
2023. jún. 12. 18:38
 3/3 anonim válasza:

urlaubspartner.net

Nemet nyelvü, de angolul is irhatsz, megerti mindenki.

2023. jún. 14. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!