Szeretne valaki beszélgetni hosszabb távon? Nyilván ha hasonló a személyiségünk.
Nem nagyon van lehetőségem ismerkedni, vagy beszélgetni emberekkel személyesen, nincs rá lehetőségem.
Húszas éveim elején járok, és nő vagyok.
Google chaten elértek ezen az email címen: twixyee@gmail.com
A körülöttem lévők általában szeretnek, mert nem érdekel az, hogy hogyan néz ki a másik, milyen vallása van (kivéve ha olyan nagy az eltérés), nem vagyok homofób, és rasszista sem. Ha kedves vagy, és van mirő beszélnünk, tetszik a személyiséged, akkor lehetsz hatvan éves is, engem nem érdekel. Csak az, hogy milyen az, akivel beszélek. :)
Picit magam ellen beszélek, de naívan kedves vagyok.
Szia!
Munka miatt nem tudok naponta többször írni, de szívesen beszélgetek, barátkozok veled.
25/N
Ha lehet, akkor az írjon, aki szeretne az elérhetőségen, amit adtam, mert sokan írtak, és mivel név nélkül, így nem tudom ki írt privátot, vagy ki nem.
Pár szó rólam: Igyekszem a legjobbat kihozni a helyzetekből, általában kedves és figyelmes vagyok már-már túlzottan is. Az esetem egyedi, mert valóban súlyos volt az a baleset, és legalább jövő év elejéig nem épülök fel teljesen, így nekem is rengeteg időm van.
Szeretem a kutyákat, nekem is van négy szőrmókom, ezzelkapcsolatban én kozmetikázom őket, megtanultam hogyan kell.
Szeretek olvasni, és nagyon gyorsan is olvasok, így több száz van a hátam mögött, mindenféle műfaj.
És festek és rajzolok is.
Azt hiszem ennyit tudok mondani előljáróban.
Én is szívesen beszélgetek veled. :) Ha még van kapacitásod, írj bátran.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!