Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek barátkozni?

Van kedve valakinek barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokat kirándulok, legtöbbször vonattal, ebben a hónapban eddig Fonyódon, Bécsben és Esztergomban voltam 1-1 napot. Városnézésen kívül sokat vagyok természetben, erdőt járok és arborétumokat keresek fel. Szuper lenne, ha nem mindig egyedül kellene.

Szeretek olvasni, kedvenc íróim Fredrick Backman, Murakami Haruki, Gabriel García Márquez, Patrick Rothfuss és egy jó skandináv krimit sosem vetek meg.

Szeretem a növényeket, mivel a társasházban lakom így az erkélyen és a lakásban kell megoldanom a "kertet". Összesen kicsit több mint 100 növényt gondozgatok.

31F, Budapest.

2023. jún. 11. 16:44
 1/6 anonim válasza:

Hát ez nagyon szomorú a leírás alapján egy 55-65 éves öregember képzeltem el, aztán a végén megláttam hogy 31..

Szed össze magad, ilyen unalmas ember senkinek nem kell.

17/L

2023. jún. 11. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Így van, végtelenül unalmas vagyok és lélekben vagy hatvan éves! :)
2023. jún. 11. 17:03
 3/6 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, egyáltalán nem unalmas az élete, a párommal mi is sokat kirándulunk, én olvasni is szoktam, párom a növényeket szereti mindig ültet valamit az erkélyen vagy a lakáson belül, szoktam neki mondani hogy lassan olyan a lakásunk mint egy dzsungel.
2023. jún. 11. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszoló, köszönöm a választ, remélem jól vannak az unokák! Én jelenleg az egyre hatalmasabbra növő könnyezőpálmától várom, hogy kiszorítson a nappaliból.
2023. jún. 11. 17:42
 5/6 anonim válasza:

Majd még kicsit nősz, és rájössz nem csak a bulizás a jó poén. Azon felül is vannak jó dolgok.

2023. jún. 11. 22:10
 6/6 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem egyáltalán nem vagy unalmas. :)

Írj privit ha van kedved beszélgetni, amint tudok válaszolok rá.

25/L szintén Bp.

2023. jún. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!