Van kedve valakinek barátkozni?
Sziasztok!
Sokat kirándulok, legtöbbször vonattal, ebben a hónapban eddig Fonyódon, Bécsben és Esztergomban voltam 1-1 napot. Városnézésen kívül sokat vagyok természetben, erdőt járok és arborétumokat keresek fel. Szuper lenne, ha nem mindig egyedül kellene.
Szeretek olvasni, kedvenc íróim Fredrick Backman, Murakami Haruki, Gabriel García Márquez, Patrick Rothfuss és egy jó skandináv krimit sosem vetek meg.
Szeretem a növényeket, mivel a társasházban lakom így az erkélyen és a lakásban kell megoldanom a "kertet". Összesen kicsit több mint 100 növényt gondozgatok.
31F, Budapest.
Hát ez nagyon szomorú a leírás alapján egy 55-65 éves öregember képzeltem el, aztán a végén megláttam hogy 31..
Szed össze magad, ilyen unalmas ember senkinek nem kell.
17/L
Majd még kicsit nősz, és rájössz nem csak a bulizás a jó poén. Azon felül is vannak jó dolgok.
Kedves Kérdező!
Szerintem egyáltalán nem vagy unalmas. :)
Írj privit ha van kedved beszélgetni, amint tudok válaszolok rá.
25/L szintén Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!