Ismerkedéskor, barátkozáskor gyakori, hogy csak az egyik fél kérdezgeti a másikat?
Attól függ. Ha hoszzád hasonló szintű a másik fél kommunikációs képessége alapjáraton, de téged mégse kérdezget, akkor nagy eséllyel nem érdekled. Viszont az is lehet, hogy nagyon is érdekled, csak nem tud jól kommunikálni, nem rutinos, hogy kérdéseket tegyen fel. Például én alapból nehezen fejezem ki magam, sokszor leblokkolok ismerkeséskor, barátkozáskor, főleg akkor, ha szimpatikus a másik és nem tudok épkézláb témákat előhozni.
Beszélgethetnétek az érzések kifejezéséről, lehet, hogy kiderül nehézségei vannak vele, viszont komolyan vesz téged.Az emberek kommunikációs és szociális készségei nem azonosak. Az is különböző, hogy kinek mi szórakoztató.
Biztos vagy benne, hogy valóban szórakoztatónak tart? Nekem voltak olyan barátaim, akik pont ezt gondolták magukról az ő szemszögükből. Az én szemszögemből, pedig csak hagytam őket kibontakozni a barátság végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!