Red pill körbe akar valaki csatlakozni?
Cél: tudás felhalmozása, kiszabadulás a mátrixból, mgtow életforma, testvériség, erős szövetség, siker elérése, közös küzdés pénzügyi célokért.
Akiket nem várok: liberálisok, incelek, feministák, blue pillerek, párkapcsolatban élők.
Ha valakinek van ehhez kedve írjon privát üzenetet.
"A párkapcsolatban élőkkel mi a bajod?!"
Nagyon meg van kötve a kezük pénz és idő terén is. Nem szabadok.
Tudom milyen, több kapcsolat után már így.
Nem vagy szabad.
"Inceleket nem vársz?
Dehát a redpill egy incel eszme!:D"
Én úgy tudom a red pill azt jelenti, hogy keress sok pénzt, legyél szabad és szabadulj ki a mátrixból.
Az incelek pedig ezek az idegesítő alakok akiknek minden a nők körül forog.
"Kösz nem, attól nem leszel boldog hosszú távon"
akkor nyugodtan odaadhatod az összes pénzed, hisz úgyse tesz boldoggá (engem viszont igen)
17
Ne végletekben gondolkozz, nem azt mondtam, hogy nincs szükség pénzre, azt mondtam, hogy nincs érte, ha minden a pénz körül forog.
Hogy szabadulsz ki a mátrixból, ha pont egy olyan dolgot halmozol, ami a rendszert élteti?
Hahó! Kapitalizmus van! A pénz rendszere! Ha sok pénzed van, nem kiválsz a rendszerből, hanem csak a tetejére kerülsz!
Tudod ki lépett ki a mátrixból?
Ő:
https://www.youtube.com/watch?v=2Fo7WfY7_v8&t=7s&ab_channel=..
Na, ő egy szabad ember, nem rabja a rendszernek és a mátrixnak.
Te valójában pont, hogy vak módon megzabálod azt, amit a rendszer akar, hogy megzabálj. Telibe beveszed, hogy a pénztől leszel szabad, miközben az csak annyit jelent, hogy nagyobb fogaskerék leszel a gépezetben, de ugyanúgy a része, sőt, fontos eleme, ami semmi esetre sem eshet ki.
Téged aztán jól megvezettek. Messze vagy még attól, hogy bevedd a piros kapszulát és felébredj. Tulajdonképpen most vagy csak igazán mély álomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!