Szerintetek most mit gondoljak?
Van egy barátom akivel régen beszélgettem de megszakadt a kapcsolat. Nem olyan régen eszembe jutott és megkerestem őt újra. Akkor örült hogy beszéltünk így mindennap beszélgetünk azóta. Írtam neki hogy tetszik nekem és hogy gondolom az érzés nem kölcsönös.
Azt vàlaszolta hogy: Nem mondta hogy nem. Meg hogy idővel visszatérünk ráá ugyanis tisztáztuk hogy nem akar párkapcsolatot jó darabig mert nincs ideje rá.
De egyik nap írta hogy eszébe jutott hogy talizzunk aztán ha úgy alakul akkor szex.(Barátság extrákkal)
Aztán az egyik percben azt írja hogy kényeztetne így úgy aztán átvàlt arra a szóra hogy örömet okozna.
Küldtünk egymásnak képeket és írja hogy szexi vagyok és kurvára tetszik neki meg beszivecskézte a képeket. Kacsintós smiley meg pirulós jeleket küld.
Meg írta hogy bármi is lesz a barátságunk maradjon azért.
(Ragaszkodik hozzám)
Olyan érzésem van mintha nem engedne magának hogy érezzen vagy nem akar érezni irántam bármit is.
"Olyan érzésem van mintha nem engedne magának hogy érezzen vagy nem akar érezni irántam bármit is."
Nem tudom, hogy megfordult-e a fejedben, hogy "DE én megtudom változtatni őt" de ha igen, felejtsd el. Csak szexet akar és nem lesz ebből több, ahogyan én látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!